Johnson & Johnson: Αύξηση κερδών 20%

Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη της εκτινάχθηκαν 20% στο πρώτο τρίμηνο, στα 2,49 δισ. δολάρια ή 83 σεντς ανά μετοχή, ξεπερνώντας και τις πλέον αισόδοξες προβλέψεις της Thοmson Finαncial. Οι πωλήσεις εκτινάχθηκαν 18% στα 11,6 δισ. δολάρια.

Johnson & Johnson:  Αύξηση κερδών 20%
Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη του πρώτου τριμήνου εκτινάχθηκαν 20%, σε υψηλότερα επίπεδα από τις προβλέψεις των αναλυτών, εξαιτίας της αύξησης της ζήτησης για τα νέα προϊόντα και τα φαρμακευιτκά είδη.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας εκτινάχθηκαν στα 2,49 δισ. δολάρια ή 83 σεντς ανά μετοχή για το πρώτο τρίμηνο, σε σχέση με τα 2,07 δισ. δολάρια ή 69 σεντς ανά μετοχή της αντιστοίχου περιόδου του 2003, ενώ οι αναλυτές της Thomson Financial εκτιμούσαν ότι τα κέρδη θα έφθαναν ”μόλις” στα 80 σεντς ανά μετοχή.

Οι πωλήσεις της μεγαλύτερης εταιρίας κατασκευής φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων στον κόσμο, εκτινάχθηκαν κατά 18% στα 11,6 δισ. δολάρια.

Οι πωλήσεις των φαρμακευτικών προϊόντων εκτινάχθηκαν κατά 15% στα 5,4 δισ. δολάρια, με άξονα τις πωλήσεις του παρασκευάσματος Risperdal, που χρησιμοποιείται εναντίον της σχιζοφρένειας, του αντιβιοτικού Topamax και του Remicade, που χρησιμοποιείται εναντίον της αρθρίτιδας και του νέου παρασκευάσματος Cypher, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v