Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελεγχόμενες ρευστοποιήσεις στη Wall

Στο ρυθμό των μακροοικονομικών στοιχείων και των εταιρικών κερδών κινείται η Wall, με τους δείκτες να καταγράφουν μικρές απώλειες ύστερα από έναν ισχυρό Απρίλιο. Στο επίκεντρο οι τράπεζες. Οριακή πτώση για τον FTSE 100.

Στο ρυθμό των μακροοικονομικών στοιχείων και των εταιρικών κερδών κινείται η Wall, με τους δείκτες να διαμορφώνονται με μικρές απώλειες ύστερα από έναν ισχυρό Απρίλιο.

Ο Απρίλης υπήρξε ένας θετικός μήνας για τη Wall και η ψυχολογία των επενδυτών παραμένει ανεβασμένη, σχολιάζουν αναλυτές της αγοράς τονίζοντας ωστόσο ότι τα πρόσφατα κέρδη των δεικτών μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα εύθραυστα.

Στο προσκήνιο της σημερινής συνεδρίασης βρίσκονται, μεταξύ άλλων η Citigroup και η Chevron όπως επίσης οι Washington Post αλλά και η MasterCard. Ανοδο σημειώνουν οι μετοχές των McAfee, Αlcoa και Hartford Financial Services.

Στις ειδήσεις γύρω από την οικονομία ανακοινώνονται οι δείκτες του Πανεπιστημίου του Michigan (Απριλίου), μεταποίησης ISM (Απριλίου) αλλά και οι βιομηχανικές παραγγελίες Μαρτίου.

To πετρέλαιο ενισχύεται ελαφρώς στα επίπεδα των 51,2 δολαρίων, ενώ ο χρυσός διαμορφώνεται στα 884 δολάρια ανά ουγκιά.

Ο Dow Jones διαμορφώνεται στις 8.161 μονάδες με πτώση 0,08%, ενώ ο Nasdaq υποχωρεί 0,09%, στις 1.715 μονάδες. Απώλειες 0,1% για τον S&P 500, στις 871 μονάδες.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί 0,15%, στις 4,237 μονάδες, ενώ οι αγορές στο Παρίσι και τη Φρανκφούρτη παρέμειναν κλειστές.

Στο Τόκιο ο Nikkei έκλεισε με κέρδη 1,69%, στις 8.977 μονάδες

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v