Ανοδος λόγω αναβαθμίσεων blue chips στη Wall

Με σημαντικά κέρδη ξεκινά η εβδομάδα για τη Wall Street, κυρίως λόγω του θετικού κλίματος που δημιουργούν οι αναβαθμίσεις των General Electric, Qualcomm και Citigroup σε μια εβδομάδα που αναμένονται οι αποφάσεις του ΟΠΕΚ, της ΕΚΤ αλλά και τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ. Ανοδικό το κλίμα στην Ευρώπη.

Με κέρδη ξεκινά η εβδομάδα για τη Wall Street, κυρίως λόγω του θετικού κλίματος που δημιουργούν οι αναβαθμίσεις των General Electric, Qualcomm και Citigroup σε μια εβδομάδα που αναμένονται οι αποφάσεις του ΟΠΕΚ, της ΕΚΤ αλλά και τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ.

Ανοδικό το κλίμα στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, η UBS αναβάθμισε τη σύστασή της για την General Electric σε ”buy 1” από ”buy 2”, ενώ η Qualcomm δέχτηκε την αναβάθμιση της σύστασής της από την Schwab Soundview σε outperform.

Παράλληλα, η Lehman Brothers υποβάθμισε τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου της Intel, ενώ η Prudential αναβάθμισε την Citigroup σε overweight από neutral weight, αναβαθμίζοντας και την τιμή στόχο στα 60 από τα 49 ευρώ.

Ο δείκτης Dow Jones διαμορφώνεται στις 10275,11 μονάδες με κέρδη 0,60%, ο Nasdaq σημειώνει άνοδο 0,91% στις 1977,81 μονάδες, ενώ ο S&P καταγράφει κέρδη 0,59% στις 1114,63 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v