”Χωνεύει” το ράλι η Wall (update)

Επιφυλακτικές είναι οι διαθέσεις που επικρατούν στην αμερικανική αγορά μετά και την ανακοίνωση των απροσδόκητα θετικών στοιχείων για το δείκτη καταναλωτικού κλίματος Μίσιγκαν, ύστερα από το χθεσινό δυναμικό ράλι. Μικτές οι τάσεις στην Ευρώπη, με το Λονδίνο να υποχωρεί.

Επιφυλακτικές είναι οι διαθέσεις που επικρατούν στην αμερικανική αγορά μετά και την ανακοίνωση των απροσδόκητα θετικών στοιχείων για το δείκτη καταναλωτικού κλίματος Μίσιγκαν, ύστερα από το χθεσινό δυναμικό ράλι.

Κέρδη στην Ευρώπη πλην Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ανακοινώθηκαν τα στοιχεία για τα προσωπικά έσοδα και δαπάνες, με τις δαπάνες να ενισχύονται κατά 0,2% το Φεβρουάριο, έναντι εκτιμήσεων για 0,5%.

Τα προσωπικά έσοδα σημείωσαν αύξηση 0,4% το Φεβρουάριο, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν ότι θα κατέγραφαν άνοδο 0,3% για το ίδιο διάστημα, σε σχέση με την άνοδο 0,2% του Ιανουαρίου.

Ο δείκτης Μίσιγκαν ενισχύθηκε στο 95,8, από το 94,4 του προηγουμένου μήνα. Να σημειωθεί ότι οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για υποχώρηση στο 93,5.

O δείκτης Dow Jones σημειώνει πτώση 0,01% στις 10219,48 μονάδες, ο Nasdaq καταγράφει κέρδη 0,35% στις 1974,08 μονάδες, ενώ ο S&P κινείται υψηλότερα κατά 0,13% στις 1110,58 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v