Επιφυλακτικότητα μετά το ράλι στη Wall

Με επιφυλακτικότητα ξεκίνησε η συνεδρίαση στην αμερικανική αγορά, καθώς μετά το χθεσινό ράλι, δεν υπάρχουν σημαντικές μακροοικονομικές ειδήσεις ώστε να συντηρήσουν το ανοδικό κλίμα. Μικτές οι τάσεις στην Ευρώπη.

Με επιφυλακτικότητα ξεκίνησε η συνεδρίαση στην αμερικανική αγορά, καθώς μετά το χθεσινό ράλι, δεν υπάρχουν σημαντικές μακροοικονομικές ειδήσεις ώστε να συντηρήσουν το ανοδικό κλίμα.

Μικτές οι τάσεις στην Ευρώπη.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται για άλλη μια συνεδρίαση στις τεχνολογικές μετοχές. Ειδικότερα, η κατασκευάστρια εταιρία επεξεργαστών Fairchild Semi, αναθεώρησε προς τα πάνω τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα του πρώτου τριμήνου χρήσης.

Εξάλλου, η Banc of America αναβάθμισε την Texas Instruments σε buy από neutral, εξαιτίας της συνεχιζόμενης ενίσχυσης της αγοράς κινητής τηλεφωνίας, ενώ αύξησε και την τιμή στόχο στα 37 από τα 32 ευρώ.

Παράλληλα, η Schwab Soundview αναβάθμισε τη σύσταση της Micron Technology σε outperform από neutral.

Ακόμη, η Banc of America Securities αναθεώρησε θετικά τις συστάσεις και τις τιμές στόχους πλειάδας μετοχών του πετρελαϊκού κλάδου.

Ο δείκτης Dow Jones διαμορφώνεται στις 10656,59 μονάδες με απώλειες 0,20%, ο Nasdaq σημειώνει πτώση 0,05% στις 2056,77 μονάδες, ενώ ο S&P υποχωρεί 0,10% στις 1154,77 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v