Αισιοδοξία BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης

Με την πρόβλεψη της BMW ότι περιμένει πωλήσεις ρεκόρ το 2004, άνοιξε το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Οι μεγάλες βιομηχανίες θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα με τα οποία θα προσπαθήσουν προσελκύσουν τους καταναλωτές στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου, που συρρικνώνεται. Για το κοινό η έκθεση ανοίγει την Πέμπτη.

Αισιοδοξία BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης
Με την πρόβλεψη της Bayerische Motoren Werke, της Νο2 βιομηχανίας πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο ότι περιμένει πωλήσεις ρεκόρ το 2004, άνοιξε τις πύλες του το πρωί το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η BMW ανακοίνωσε ότι προσβλέπει σε πωλήσεις ρεκόρ το 2004, χάρη στην αυξημένη ζήτηση για ορισμένα μοντέλα της. Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι θα επεκτείνει την παραγωγή της στην αμερικανική αγορά.



Στο Σαλόνι της Γενεύης, που έχει ”ηλικία” πλέον 99 ετών, οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα με τα οποία θα επιχειρήσουν να προσελκύσουν τους καταναλωτές στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου, που συρρικνώνεται.

Η Volkswagen θα παρουσιάσει το πολυτελές Audi A6 και η Peugeot Citroen το σεντάν Peugeot 407, ενώ η Ford Motor θα παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο με άποψη που σχεδιάστηκε από γυναίκες και απευθύνεται σε γυναίκες.

Η Fiat θα παρουσιάσει το πρωτότυπο του μίνι Trepiuno και τα μοντέλα της Alfa Romeo και της Lancia. Το Σαλόνι ανοίγει σήμερα για τον Τύπο και την Πέμπτη για το κοινό στο Εκθεσιακό Κέντρο του αεροδρομίου της Γενεύης. Οι οργανωτές αναμένουν 700.000 επισκέπτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v