Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές τάσεις στη Wall

Σε σταθεροποιητική τροχιά κινούνται οι δείκτες της Wall καθώς τα βλέμματα των επενδυτών είναι στραμμένα στην έναρξη της συνόδου των G7 και στις αποφάσεις που αναμένεται να ληφθούν όσον αφορά την οικονομική κρίση.

Σε σταθεροποιητική τροχιά κινούνται οι δείκτες της Wall καθώς τα βλέμματα των επενδυτών είναι στραμμένα στην έναρξη της συνόδου των G7 στη Ρώμη και στις αποφάσεις που αναμένεται να ληφθούν όσον αφορά την χρηματοπιστωτική κρίση.

Παρών στη σύνοδο της Ρώμης, θα είναι και ο Αμερικανός υπουργός οικονομικών Timothy Geithner όπου αναμένεται να καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να πείσει τους ομολόγους του να προχωρήσουν σε γενναία πακέτα στήριξης των οικονομιών των χωρών μελών.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ θα παραμείνει κλειστή τη Δευτέρα καθώς γιορτάζεται η ημέρα του προέδρου.

Πρωταγωνιστές και της σημερινής συνεδρίασης αναμένεται να είναι ο τραπεζικός κλάδος καθώς παραμένουν οι αμφιβολίες για την επιτυχία του νέου πακέτου στήριξης της κυβέρνησης Obama.

Έτσι, αυτή την ώρα ο Dow Jones ενισχύεται 0,1% στις 7939 μονάδες, ο S&P 0,02% στις 835 μονάδες και ο Nasdaq χαμηλότερα 0,07% στις 1543 μονάδες.

Ανοδικές τάσεις επικρατούν στις ευρωπαϊκές αγορές. Ο FTSE 100 σημειώνει κέρδη 0.2% στις 4210 μονάδες, ο DAX 0.68% στις 4437 μονάδες και ο CAC 1,55% στις 3.015 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v