Μικρές μεταβολές και λίγες συναλλαγές για Wall

Με μικρές μεταβολές ολοκλήρωσαν τη ”μισή” συνεδρίαση της Παρασκευής οι βασικοί δείκτες της Wall Street. Σε επίπεδο εβδομάδας, οι Dow και και S&P 500 εμφάνισαν κέρδη, ενώ σε επίπεδο μήνα η εικόνα είναι μικτή. Διατηρήθηκαν οι ήπιες πιέσεις στις ευρωαγορές.

Με μικρές μεταβολές ολοκλήρωσαν την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας οι βασικοί δείκτες της Wall Street, καθώς οι όγκοι συναλλαγών ήταν ισχνοί, ενώ οι επενδυτές εμφανίστηκαν επιφυλακτικοί λόγω των πιθανών επιδράσεων από την πτώση του δολαρίου.

Η συνεδρίαση με τον μικρότερο όγκο συναλλαγών στο έτος ήταν ”μισή”, καθώς συνεχίστηκε ο εορτασμός της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Οι τεχνολογικοί τίτλοι συγκέντρωσαν αγοραστικό ενδιαφέρον, οδηγώντας το Nasdaq σε κέρδη της τάξης του 0,36% έως τις 1.960 μονάδες.

Ελάχιστες ήταν οι ειδήσεις που αφορούσαν τις εταιρίες του Dow Jones, ενώ απουσίαζαν παντελώς τα μακροοικονομικά νέα.

Σε επίπεδο εβδομάδας, ο Dow κέρδισε 1,57%, o Nasdaq 3,41%, ενώ για το σύνολο του Νοεμβρίου Nasdaq και S&P 500 έκλεισαν υψηλότερα με τον Dow να εμφανίζει μικρές απώλειες.

Στο +0,03% και τις 9.782 μονάδες έκλεισε ο βιομηχανικός Dow, ενώ στο -0,2%% και τις 1.058 μονάδες βρέθηκε ο S&P 500.

Το κλίμα πίεσης διατηρήθηκε μέχρι τέλους στις ευρωπαϊκές αγορές, εν μέσω της ”οικείας” ανησυχίας για τα μελλοντικά έσοδα των εξαγωγικών εταιριών.

Στο +0,42% και τις 4.342 μονάδες έκλεισε ο FTSE 100, ενώ απώλειες της τάξης του 0,2% εμφάνισε ο CAC 40, στις 3.424 μονάδες. Στο +0,03% και τις 3.745 μονάδες ο DAX.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v