Πτωτικές τάσεις για πετρέλαιο και χρυσό

Σε χαμηλότερα από τα πρωινά του επίπεδα διαπραγματεύεται η τιμή του χρυσού και πιο συγκεκριμένα στα 320,85 δολάρια η ουγκιά. Πτωτικές τάσεις εξακολουθούν να ακολουθούν και οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές.

Σε χαμηλότερα από τα πρωινά του επίπεδα διαπραγματεύεται η τιμή του χρυσού και πιο συγκεκριμένα στα 320,85 δολάρια η ουγκιά από 322 δολαρία το πρωί. Σε χαμηλά επίπεδα διαπραγματέύονται και οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές.

Η τιμή του χρυσού καταγράφει πτώση 3,60%, ενώ όπως επισημαίνουν παρατηρητές της αγοράς πρόκειται για μια ”παροδική υποχώρηση”, φαινόμενο το οποίο θα αντιστραφεί, αφού η πλειονότητα των αναλυτών εκτιμά περαιτέρω άνοδο του πολύτιμου μετάλου μέχρι και τα τέλη του τρέχοντος μηνός.

Πτωτικά συνεχίζουν και οι τιμές του πετρελίου. Η τιμή του αργού στην ηλεκτρονική αγορά της Νέας Υόρκης σημειώνει πτώση 0,33% και διαμορφώνεται στα 24,40% δολάρια το βαρέλι, ενώ η τιμή του brent στο Λονδίνο κινείται πτωτικά κατά 0,22% και διαμορφώνεται στα 23,74 δολάρια το βαρέλι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v