Επιστροφή του χρυσού στα 322 δολάρια

Πτώση εξακολουθούν να καταγράφουν στις διεθνείς αγορές τόσο η τιμή του χρυσού όσο και οι τιμές του πετρελαίου. Το ενίσχυση του δολαρίου, κάμπτει τον χρυσό, ενώ η αύξηση των αμερικανικών αποθεμάτων ρίχνει ελαφρώς τις τιμές του πετρελαίου.

Πτώση εξακολουθούν να καταγράφουν στις διεθνείς αγορές τόσο η τιμή του χρυσού όσο και οι τιμές του πετρελαίου. Η ενίσχυση του αμερικανικού νομίσματος δρα ανασταλτικά στην τιμή του πολυτιμου μετάλλου το οποίο έχει επιστρέψει στο επίπεδο των 322 δολαρίων η ουγκιά.

Ειδικότερα η τιμή του χρυσού διαπραγματεύεται στα 322,25 δολάρια η ουγκιά σημειώνοντας σημαντική πτώση 2,50%, και εγκαταλείποντας τα ”υψηλά” των 330 δολαρίων.

Πτωτικά κινούνται και οι τιμές του πετρελαίου, με το αργό στη Νέα Υόρκη να σημειώνει πτώση 0,43% και να διαπραγματεύεται στα 24,90 δολάρια το βαρέλι από 24,79 το πρωί, ενώ η τιμή του brent για συμβόλαια παράδοσης Ιουνίου, εημειώνει πτώση 0,31% και διαμορφώνεται στα 24,14 δολάρια το βαρέλι. Αιτία των πτωτικών τάσεων η μεγαλύτερη της αναμενομένης αύξησης των αμερικανικών αποθεμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v