Χαμηλό 6 εβδομάδων για πετρέλαιο

Λίγο χαμηλότερα διαπραγματεύεται το πρωί της Πέμπτης η διεθνής τιμή του χρυσού, που πλησιάζει ωστόσο τα 325 δολάρια ανά ουγκιά, ενώ χαμηλό 6 εβδομάδων αγγίζει η τιμή του αργού πετρελαίου.

Πέριξ των 325 δολαρίων ανά ουγκιά, ωστόσο λίγο χαμηλότερα σε σχέση με χθες, διαπραγματεύεται το πρωί της Πέμπτης η διεθνής τιμή του χρυσού, ενώ χαμηλό 6 εβδομάδων καταγράφει η τιμή του αργού πετρελαίου.

Η τιμή του χρυσού, για την οποία αναλυτές εκτιμούν ότι ενδέχεται να φτάσει έως και τα 335 δολάρια, υποχωρεί κατά 0,40% πέριξ των 324,75 δολαρίων ανά ουγκιά.

Όσον αφορά στις τιμές του πετρελαίου το αργό πετρέλαιο NYMEX καταγράφει χαμηλό 6 εβδομάδων, υποχωρώντας κατά 0,52% στα 25,24 δολάρια ανά βαρέλι, ύστερα από την είδηση για αύξηση των αποθεμάτων αργού και βενζίνης στις ΗΠΑ. Το βράδυ της Τετάρτης, το αργό είχε προσεγγίσει χαμηλό 8 εβδομάδων υποχωρώντας κάτω από τα 25 δολάρια ανά βαρέλι.

Και η τιμή του brent διαπραγματεύεται σε χαμηλότερα επίπεδα κατά 0,45%, πλησιάζοντας τα 24,67 δολάρια ανά βαρέλι, ανησυχώντας τους αναλυτές για τη μελλοντική του πορεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v