Σταθερά υψηλά ο χρυσός-Μικτά το πετρέλαιο

Σταθερά πάνω από τα 320 δολάρια ανά ουγκιά συνεχίζει να διαπραγματεύεται η τιμή του χρυσού, επαληθεύοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που κάνουν λόγο για συνεχή ανοδική πορεία του μετάλλου, ενώ μικτή εικόνα παρουσιάζει η αγορά πετρελαίου.

Σταθερά πάνω από τα 320 δολάρια ανά ουγκιά συνεχίζει να βρίσκεται ο χρυσός, επιβεβαιώνοντας όσους κάνουν λόγο για συνεχή ανοδική πορεία του μετάλλου, ενώ μικτή εικόνα παρουσιάζουν οι τιμές του πετρελαίου.

Όσον αφορά στο πετρέλαιο, η τιμή του αργού συνεχίζει την πτωτική του πορεία κατά 0,25% και πέριξ των 25,63 δολαρίων ανά βαρέλι, ύστερα από τη δημοσιοποίηση της είδησης για αύξηση της ημερήσιας παραγωγής από Ρωσία και Νορβηγία, ενώ σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του προηγούμενου μήνα, ήδη η Βενεζουέλα έχει αυξήσει κατά 200.000 βαρέλια την ημερήσια παραγωγής της.

Αντίθετα, οι ειδήσεις αυτές δεν φαίνεται να πλήττουν την πορεία του brent, το οποίο διαπραγματεύεται ελαφρώς ανοδικά στην αγορά του Λονδίνου κατά 0,09% προσεγγίζοντας τα 25,03 δολάρια ανά βαρέλι.

Και ο χρυσός συνεχίζει ανοδικά κατά 0,90% το πρωί της Τρίτης, με την τιμή του να ξεπερνά και πάλι τα 321 δολάρια ανά ουγκιά, πλησιάζοντας τα 321,05 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v