Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οριακά κέρδη για το πετρέλαιο στα $ 92,06

Σταθεροποιητική εικόνα σε σχετικά ήρεμους τόνους από πλευράς trading παρουσίασαν οι διεθνείς αγορές εμπορευμάτων κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση της εβδομάδος.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων


Σταθεροποιητική εικόνα σε σχετικά ήρεμους τόνους από πλευράς trading παρουσίασαν οι διεθνείς αγορές εμπορευμάτων κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση της εβδομάδος, καθώς το petroleum complex διολίσθησε σε χαμηλότερα επίπεδα και εν συνεχεία ισορρόπησε με δυνατό finish στο τελευταίο ημίωρο του floor, την ώρα που στα πολύτιμα μέταλλα επικράτησαν σταθεροποιητικές τάσεις στο χρυσό και πτωτικές στο ασήμι, με σχετικά στενό εύρος διαπραγμάτευσης.

Ειδικότερα, το light crude oil (Συμβόλαιο Απριλίου) έκλεισε στα 92,06$/βαρέλι, καταγράφοντας οριακά κέρδη σε σχέση με το settlement της Παρασκευής.

Στο πετρέλαιο θέρμανσης (συμβόλαιο Απριλίου) η τιμή κλεισίματος διαμορφώθηκε στα $296,91cents/γαλόνι, καταγράφοντας πτώση 0,2%, ενώ η βενζίνη (συμβόλαιο Απριλίου) με μεγαλύτερες απώλειες κατά σχεδόν 1,6% έκλεισε στα $315,24cents/γαλόνι.

Στα πολύτιμα μέταλλα, ο χρυσός (συμβόλαιο Απριλίου) έκλεισε στα 1578$/ουγκιά, πρακτικά αμετάβλητος με εύρος συνεδρίασης μεταξύ 1574,5-1582,5$/ουγκιά.

Στο ασήμι (συμβόλαιο Μαΐου) η τιμή εκκαθάρισης διαμορφώθηκε στα 28,853$/ουγκιά με πτώση κατά 0,35%, ενώ το εύρος διακύμανσης της συνεδρίασης ήταν ανάμεσα στα 28,705-29,085$/ουγκιά.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα το ευρώ ισορροπούσε έναντι του δολαρίου πραγματοποιώντας συναλλαγές στην περιοχή του 1,3030 αργά το βράδυ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v