Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οριακά χαμηλότερα brend και χρυσός

Με οριακές τάσεις υποχώρησης κινείται το πρωί της Δευτέρας η τιμή του πετρελαίου brend στην αγορά του Λονδίνου, ενώ και ο χρυσός υποχωρεί προσεγγίζοντας τα 298,13 δολάρια ανά ουγγιά.

Με μικρή υποχώρηση της τάξεως του 0,07% διαπραγματεύεται η τιμή του brend στην αγορά του Λονδίνου, το πρωί της Δευτέρας, ενώ στην αγορά μετάλλων ο χρυσός ακολουθεί πτωτική πορεία της τάξεως του 0,37%.

Συγκεκριμένα, η τιμή του brend υποχωρεί οριακά κατά 0,07% και βρίσκεται στα 20,36 δολάρια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω της σημερινής εορτής του Προέδρου στις ΗΠΑ, οι αμερικανικές αγορές είναι κλειστές, οπότε δεν υπάρχει διαπραγμάτευση για το πετρέλαιο NYMEX.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η τιμή του brend που έχει αρχίσει και σταθεροποιείται θα σημειώσει πτωτική πορεία τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς η ζήτηση για πετρέλαιο θα μειωθεί λόγω εποχής.

Όσον αφορά στην αγορά μετάλλων, ο χρυσός παρουσιάζει σήμερα πτωτικές τάσεις της τάξεως του 0,37% και βρίσκεται στα 298,13 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ νωρίς το πρωί σημείωσε το υψηλότερό του στα 299,55 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v