Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικρή άνοδος στην τιμή του WTI

Μετά τη χθεσινή "βουτιά" στα 74,5 δολάρια το βαρέλι, η τιμή του αμερικανικού αργού κινείται 0,3% υψηλότερα, ενώ στα 79,02 δολάρια ενισχύεται η τιμή του Brent.

Την μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων τριών συνεδριάσεων καταγράφει η τιμή του Brent, μετά την είδηση για έκρηξη οχήματος στην κουρδική περιοχή του Ιράκ, την μεγαλύτερη περιοχή παραγωγής πετρελαίου του OPEC. Οριακά υψηλότερα κινείται και η τιμή του WTI.

Χθες, η τιμή του WTI είχε υποχωρήσει κάτω στα 74,50 δολάρια το βαρέλι, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων του American Petroleum Institute που έδειξαν ότι τα αμερικανικά αποθέματα αργού πετρελαίου σημείωσαν απρόσμενη αύξηση κατά 3,7 εκατ. βαρέλια την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα αναμένονται τα επίσημα στοιχεία από το αμερικανικό υπουργείο Ενέργειας.

Η τιμή του WTI κινείται 0,32% υψηλότερα στα 74,85 δολάρια το βαρέλι, ενώ το Brent ενισχύεται κατά 0,70% στα 79,02 δολάρια το βαρέλι.

Σταθεροποιητικές τάσεις στον χρυσό, με την τιμή του κίτρινου μετάλλου να κινείται 0,1% υψηλότερα στα 1.198,90 δολάρια η ουγκιά, ενώ κατά 0,28% ενισχύεται η τιμή του αργύρου στα 16,22 δολάρια η ουγκιά.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v