Τεχνικές ενδείξεις στην αγορά πετρελαίου

Άκρως τεχνική η συμπεριφορά των διεθνών τιμών πετρελαίου το πρωί της Τετάρτης, όπως τονίζουν οι αναλυτές, οι οποίοι επισημαίνουν ότι η αγορά μετά ένα διάστημα αναταράξεων ακολουθεί ”τεχνικές καμπύλες και σχεδιαγράμματα”.

Τεχνικές ενδείξεις ακολουθούν το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τους αναλυτές, οι διεθνείς τιμές πετρελαίου, σε μια προσπάθεια να εξισορροπηθούν οι τάσεις στην αγορά, ενώ ανοδικά διαπραγματεύεται ο χρυσός μετά την ενίσχυση του ευρώ.

Συγκεκριμένα, η τιμή του NYMEX κινείται ανοδικά κατά 0,59% και κυμαίνεται στα 27,17 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ όσον αφορά στο brent ξεκίνησε με οριακή υποχώρηση 0,01% για να διευρύνει τις απώλειες κατά 0,27% λίγο αργότερα, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των αναλυτών. Η τιμή του brent διαπραγματεύεται στα 25,26 δολάρια ανά βαρέλι.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαπραγμάτευσής τους σήμερα, οι διεθνείς τιμές πετρελαίου θα καταγράφουν άκρως τεχνική πορεία, επιβεβλημένη, όπως τονίζουν προκειμένου να εξισορροπηθεί η αγορά.

Όσον αφορά στην τιμή του χρυσού, διαπραγματεύεται με άνοδο 1,13% και προσεγγίζει τα 307,48 δολάρια ανά ουγκιά, κυρίως λόγω της νέας ενίσχυσης του ευρωπαϊκού κοινού νομίσματος έναντι του αμερικανικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v