Κάτω από τα 25 δολάρια το brent

Πτωτικά κινούνται οι τιμές του αργού και του brent, εγκαταλείποντας το ψυχολογικό επίπεδο των 25 δολαρίων. Το brent διαπραγματεύεται λίγο κάτω από το ψυχολογικό όριο των 25 δολαρίων, ενώ η τιμή του αργού διαμορφώνεται στα 26,51 δολάρια.

Πτωτικά κινούνται οι τιμές του αργού και του brent, εγκαταλείποντας το ψυχολογικό επίπεδο των 25 δολαρίων. Ειδικότερα, η τιμή του brent για συμβόλαια παράδοσης Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται στα 24,99 έναντι 25,08 δολαρίων του κλεισίματος της περασμένης Παρασκευής. Η τιμή του αργού στη Νέα Υόρκη διαμορφώνεται στα 26,51 δολάριο το βαρέλι, σημειώνοντας πτώση 0,11%.

Η αγορά εξακολουθεί να χάνει έδαφος, εξαιτίας των δηλώσεων ανωτατου αξιωματούχου του ΟΠΕΚ ότι εξετάζεται η αλλαγή πολιτικής του καρτέλ, όσον αφορά στις ημερήσιες ποσοστώσεις στην παραγωγή. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΟΠΕΚ μείωσε την παγκόσμια παραγωγή κατά 20% από την αρχή του περασμένου έτους, προκειμένου να διατηρήσει ψηλά τις τιμές του πετρελαίου κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης.

Πτωτικά κινείται και η τιμή του χρυσού εξαιτίας της σημερινής σημαντικής ενίσχυσης του αμερικανικού νομίσματος, τόσο έναντι του ευρώ όσο και του ιαπωνικού νομίσματος. Συγκεκριμένα, η τιμή του πολυτιμου μετάλλου διαπραγματεύεται στα 302,45 δολάρια ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v