Ελκυστικότερο το ευρωπαϊκό νόμισμα

Στα 1,340 δολάρια ανά ευρώ εκτινάχθηκε, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το αμερικανικό νόμισμα, καθώς οι επενδυτές εξακολουθούν να έλκονται από τις υψηλότερες αποδόσεις της ευρωζώνης.

Στα 1,369 δολάρια ανά ευρώ εκτινάχθηκε, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το αμερικανικό νόμισμα καθώς οι επενδυτές εξακολουθούν να έλκονται από τις υψηλότερες αποδόσεις της ευρωζώνης.

Ταυτόχρονα, το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα ενισχύθηκε πάνω από τα 134 γεν ενώ το δολάριο εξασθένησε έναντι του του ιαπωνικού νομίσματος. Η αγορά έχει αποκλείσει ενδεχόμενο νέας χαλάρωσης της νομισματικής πολιτικής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ανοικτών Αγορών αν και οι συναλλασόμενοι αναμένουν με ενδιαφέρον τα σχόλια του προέδρου της Fed Αλαν Γκρίνσπαν αναζητώντας ενδείξεις για μείωση των αμερικανικών επιτοκίων αργότερα.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 1,1340 δολάρια, έναντι έναντι 1,1298 δολαρίων το πρωί και 1,1289 δολαρίων χθες. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώνεται στα 1,1290 δολάρια ανά ευρώ. Η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 134,08 γεν ανά ευρώ, έναντι 134,23 γεν ανά ευρώ το πρωί και 133,85 γεν ανά ευρώ χθες.

Τέλος, η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 118,26 γεν, έναντι 118,37 γεν το πρωί και 118,57 γεν χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v