Oι δηλώσεις Snow πιέζουν το δολάριο

Σε υψηλά 4 ετών κινείται το ευρώ, έναντι του δολαρίου με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού οικονομικών των ΗΠΑ, J. Snow, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα η συνεχής αδυναμία που επιδεικνύει το ”πράσινο νόμισμα”, ενώ τόνισε ότι διαπραγματεύεται σε λογικά επίπεδα.

Σε υψηλά 4 ετών κινείται το ευρώ, έναντι του δολαρίου, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού οικονομικών των ΗΠΑ, J. Snow, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα η συνεχής αδυναμία που επιδεικνύει το ”πράσινο νόμισμα”, τονίζοντας παράλληλα ότι διαπραγματεύεται σε λογικά επίπεδα.

Το συγκεκριμένο σχόλιο αποτέλεσε μια από τις πρώτες επίσημες δηλώσεις του υπουργού αναφορικά με την αξία του δολαρίου.

Ιάπωνες χρηματιστές σχολιάζουν ”ότι κανείς δεν ήθελε να αγοράσει δολάριο και τώρα θέλουν ακόμα λιγότεροι”, τονίζοντας παράλληλα πως το ευρώ θα ενισχυθεί περαιτέρω τις επόμενες ημέρες.

Εξάλλου, ”προειδοποίηση” προς όλες τις κατευθύνσεις απεύθυναν Ιάπωνες αξιωματούχοι αναφορικά με πιθανά κερδοσκοπικά παιχνίδια στο γεν, τονίζοντας ότι θα παρέμβουν αν χρειαστεί, ώστε να διαφυλάξουν τις εξαγωγές τους.

Στον άξονα των 1,9 δολαρίων κινείται η ισοτιμία ευρώ – δολαρίου, ενώ στα 117 γεν διαμορφώνεται η σχέση ανταλλαγής δολαρίου – γεν.

Εξάλλου, στα 128 γεν κινείται η σχέση ανταλλαγής ευρώ – γεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ”στιγμιαία” η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου διαμορφώθηκε στο επίπεδο των 1,1 δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v