Μικρή ενίσχυση του ευρώ έναντι δολαρίου

Μικρή ενίσχυση καταγράφει το ευρώ έναντι του αμερικανικού νομίσματος με τους αναλυτές να χαρακτηρίζουν ως τεχνική την αντίδραση, αφού οι επενδυτές φαίνεται να κρατούν τις αποστάσεις τους. Με οριακές μεταβολές το δολάριο και έναντι του γεν.

Mικρή ενίσχυση καταγράφει το ευρώ έναντι του αμερικανικού νομίσματος με τους αναλυτές να χαρακτηρίζουν ως τεχνική την σημερινή ”αντίδραση”, αφού οι επενδυτές φαίνεται να κρατούν τις αποστάσεις τους, σε μια ημέρα μειωμένου αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Οι κεφαλαιαγορές παραμένουν κλειστές ή έχουν μικρότερη σε διάρκεια συνεδρίαση και τα μακροοικονομικά στοιχεία που αναμένονται είναι λίγα επομένως δεν προβλέπονται σημαντικές αλλαγές, τονίζουν χαρακτηριστικά Ευρωπαίοι χρηματιστές.

”Δεν υπάρχει τίποτα αξιομνημόνευτο στην αγορά” τονίζουν Ιάπωνες διαχειριστές, υποστηρίζοντας πως οι γεωπολιτικοί φόβοι αναφορικά με το Ιράκ, θα καθορίσουν τις τάσεις στις αγορές.

Εξάλλου, δίχως σημαντικές μεταβολές διαμορφώνεται η σχέση ανταλλαγής μεταξύ του δολαρίου και του ιαπωνικού νομίσματος, με τους Ιάπωνες αξιωματούχους να τονίζουν για άλλη μια φορά πως θα παρέμβουν αν χρειαστεί ώστε να αποτρέψουν μια σημαντική ενίσχυση του γεν έναντι του πράσινου νομίσματος.

Στον άξονα των 1,0265 δολάρια κινείται η σχέση ανταλλαγής μεταξύ ευρώ – δολαρίου, ενώ στα 120 γεν διαμορφώνεται η ισοτιμία γεν – δολαρίου.

Εξάλλου, στα 123 γεν διαμορφώνεται η ισοτιμία του ευρώ με το ιαπωνικό νόμισμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v