Σταθεροποίηση δολαρίου έναντι ευρώ

Σταθεροποιήθηκε το δολάριο έναντι του ευρώ κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, καθώς οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί στην ώθηση του κοινού νομίσματος σε επίπεδα απόλυτης ισοτιμίας με το δολάριο.

Σταθεροποιήθηκε το δολάριο έναντι του ευρώ κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, καθώς οι επενδυτές εξακολουθούν να διστάζουν να ωθήσουν το κοινό νόμισμα σε επίπεδα απόλυτης ισοτιμίας με το αμερικανικό νόμισμα, όπως εξηγούν παρατηρητές της αγοράς.

Η ισοτιμία του δολαρίου με το γεν υποχώρησε, εντούτοις, στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων εννέα μηνών, με τους επενδυτές να ανησυχούν για ενδεχόμενη νέα παρέμβαση της Τράπεζας της Ιαπωνίας στις αγορές συναλλάγματος με στόχο την εξασθένηση του ιαπωνικού νομίσματος.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ/ δολαρίου διαμορφώνεται στα 98,52 σεντς, έναντι 98,85 σεντς το πρωί και 98,82 σεντς χθες. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ορίστηκε στα 98,60 σεντς ανά ευρώ. Η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό διαμορφώνεται στα 115,36 γεν ανά ευρώ, έναντι 116,21 γεν ανά ευρώ το πρωί και 116,24 γεν ανά ευρώ χθες. Τέλος, η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 117,07 γεν, έναντι 117,61 γεν το πρωί και 117,63 γεν χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v