Κάτω από τα 99 σεντς το ευρώ

Μετά την εκτίναξη του ευρώ σε απόσταση μικρότερη του μισού σεντ από τα επίπεδα της απόλυτης ισοτιμίας του με το δολάριο, το απόγευμα διαπραγματεύεται στα 98,34 περιορίζοντας τα κέρδη του.

Μετά την εκτίναξη του ευρώ σε απόσταση μικρότερη του μισού σεντ από τα επίπεδα της απόλυτης ισοτιμίας του με το δολάριο, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, το απόγευμα διαπραγματεύεται στα 98,34 περιορίζοντας τα κέρδη του. Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα το ευρωπαϊκό νόμισμα αναρριχήθηκε ενδοσυνεδριακά, στα 99,69 σεντς.

Η χθεσινή πτώση των μετοχικών τιμών στη Γουόλ Στριτ - καθώς η αγορά αγνόησε, ουσιαστικά, τα σχέδια του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους για την πάταξη των λογιστικών παρατυπιών στις αμερικανικές επιχειρήσεις - περιόρισε το ενδιαφέρον των επενδυτών για το αμερικανικό νόμισμα.

Η Ιαπωνία, παράλληλα, δια στόματος του δεύτερου τη τάξει υπευθύνου για νομισματικές υποθέσεις στο υπουργείο Οικονομικών Ζεμπέι Μιζογκούτσι, παρείχε ένδειξη ότι η Ιαπωνία θα προχωρήσει σε πωλήσεις γεν. Το απόγευμα το ευρώ ισοδυναμούσε με 98,34 σεντς έναντι, έναντι 99,58 σεντς το πρωί και 99,30 σεντς χθες. Η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 117,13 γεν ανά ευρώ, έναντι 117,28 γεν ανά ευρώ το πρωί και 117,21 γεν ανά ευρώ χθες. Τέλος η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 117,78 γεν, έναντι 117,77 γεν το πρωί και 118,01 γεν χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v