Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηπια διόρθωση στις ευρωαγορές

Σε χαμηλότερα επίπεδα οι μετοχές, καθώς οι επιχειρηματικές ειδήσεις της ημέρας δεν εμπνέουν θετική ψυχολογία και παράλληλα εκδηλώνονται διορθωτικές τάσεις μετά τα υψηλά τριετίας της προηγούμενης συνεδρίασης.

Σε χαμηλότερα επίπεδα κινούνται οι ευρωπαϊκές μετοχές, καθώς οι επιχειρηματικές ειδήσεις της ημέρας δεν εμπνέουν θετική ψυχολογία και παράλληλα εκδηλώνονται διορθωτικές τάσεις μετά τα υψηλά τριετίας της προηγούμενης συνεδρίασης.

Με βύθιση 6,1% αντιδρά η Lafarge στην ανακοίνωση απογοητευτικών αποτελεσμάτων, ενώ η InBev υποχωρεί 1,9%, καθώς τα κέρδη εξαμήνου της ζυθοποιίας εκτινάχθηκαν 86% αλλά ήταν χαμηλότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών.

Η Cap Gemini ενισχύεται 1,5% μετά την ανακοίνωση κερδών εξαμήνου 58 εκατ. ευρώ, ύστερα από τις ζημίες στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Η PPR, ιδιοκτήτρια της Gucci Group, εκτινάσσεται 2% έχοντας ανακοινώσει αύξηση 13% στα κέρδη εξαμήνου της μάρκας πολυτελών ειδών.

Ο δείκτης FTSE υποχωρεί 0,2% στις 5.354 μονάδες, ενώ ο DAX διαμορφώνεται με ανεπαίσθητη πτώση 0,4% στις 4.986 μονάδες και ο CAC ”χάνει” 0,31% στις 4.472 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v