Ηπιοι τόνοι στις ευρωπαϊκές συναλλαγές

Μικτές τάσεις επικρατούν, καθώς ο κλάδος ημιαγωγών υποχωρεί μετά την δημοσίευση έκθεσης που προβλέπει πτώση στις παραγγελίες εξοπλισμού του κλάδου, ενώ οι τηλεπικοινωνίες ενισχύονται αντλώντας στήριξη από την Vodafone.

Μικτές τάσεις επικρατούν στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς ο κλάδος ημιαγωγών υποχωρεί μετά την δημοσίευση έκθεσης που προβλέπει πτώση στις παραγγελίες εξοπλισμού του κλάδου, ενώ οι τηλεπικοινωνίες ενισχύονται αντλώντας στήριξη από την προοπτική αύξησης του προγράμματος επαναγορών της Vodafone Group.

Η ASML υποχωρεί 0,5% και η Infineon 0,3%. Η Electrolux εκτινάσσεται 3,3% μετά την αποδοχή της πρότασης εξαγοράς από την αμερικανική Maytag προς 1,13 δισ. δολάρια.

Η Royal Bank of Scotland υποχωρεί 1% μετά την υποβάθμιση της μετοχής της από την ABN Amro. Η Hilton Group ενισχύεται 0,6% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της.

Ο δείκτης FTSE ενισχύεται 0,24% στις 4.974 μονάδες, ενώ ο DAX κερδίζει 0,03% στις 4.361 μονάδες και ο CAC 0,51% στις 4.091 μονάδες.

Τάσεις σταθεροποίησης προοιωνίζουν οι προθεσμιακές αγορές των ΗΠΑ, καθώς αναμένονται ρευστοποιήσεις μετά το τετραήμερο ”ράλι” της Wall Street.

Δεν έχει προγραμματιστεί ανακοίνωση στατιστικών δεδομένων κατά την σημερινή συνεδρίαση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v