Hilton Group: Μείωση κερδών 4% στο τετράμηνο

Ο βρετανικός όμιλος ξενοδοχείων και τυχερών παιγνίων Hilton Group ανακοίνωσε ότι τα κέρδη του ομίλου μειώθηκαν 4% για το α’ τετράμηνο του έτους, αλλά προβλέπει καλή ανάπτυξη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών κατά το β’ εξάμηνο.

Hilton Group: Μείωση κερδών 4% στο τετράμηνο
Ο βρετανικός όμιλος ξενοδοχείων και τυχερών παιγνίων Hilton Group ανακοίνωσε ότι τα κέρδη του ομίλου μειώθηκαν 4% για το α’ τετράμηνο του έτους, αλλά ότι προσβλέπει σε καλή ανάπτυξη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών κατά το β’ εξάμηνο.

Η Hilton, που λειτουργεί 400 ξενοδοχεία εκτός των ΗΠΑ και σχεδόν 1.900 κέντρα στοιχημάτων Ladbroke, δήλωσε ότι η πτώση κερδών καθρεφτίζει τις δυσχερείς συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο στοιχημάτων και παιγνίων από πέρσι, ενώ η ξενοδοχειακή μονάδα συνέχισε να βελτιώνει την εμφάνισή της.

Τα έσοδα ανά κλίνη, το βαρόμετρο κερδοφορίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αυξήθηκε 8,9% στο εξεταζόμενο διάστημα. Τα έσοδα ανά κλίνη κινούνταν στις 50,9 στερλίνες στο α’ εξάμηνο 2001, την τελευταία περίοδο χρήσης πριν τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και είχαν βυθιστεί στις 41,44 στερλίνες στα τέλη του 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v