Με το βλέμμα στις εκλογές ΗΠΑ οι ευρωαγορές

Επιφυλακτικές είναι οι κινήσεις των επενδυτών στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς το ενδιαφέρον στρέφεται στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Κλειστές λόγω αργίας οι αγορές Ιταλίας και Ισπανίας. Υποβάθμιση Infineon από Goldman.

Επιφυλακτικές είναι οι διαθέσεις των επενδυτών στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς το ενδιαφέρον στρέφεται στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και οι κλίμακες διακύμανσης προβλέπεται να παραμείνουν περιορισμένες.

Οι αργίες στην Ιταλία και την Ισπανία, καθώς και σε ορισμένα κρατίδια της Γερμανίας συμβάλλουν στο υποτονικό κλίμα.

Ο δείκτης FTSE ενισχύεται 0,36% στις 4.640 μονάδες, ενώ ο DAX ακολουθεί με κέρδη 0,17% στις 3.967 μονάδες και ο CAC 0,09% στις 3.710 μονάδες.

Σε χαμηλότερα επίπεδα κινούνται οι τίτλοι που σχετίζονται με τον κλάδο ημιαγωγών, μετά τη σύσταση της Goldman Sachs προς τους επενδυτές να περιορίσουν τις θέσεις στην Infineon Technologies, εκτιμώντας ότι οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να υποχωρήσουν.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο τίτλος της ABN Amro, που ανακοίνωσε αύξηση κερδών τριμήνου 26%, περισσότερο απ’ όσο περίμεναν οι αναλυτές, καθώς και της Royal KPN, η οποία κατέθεσε επίσης καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v