Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι στις ευρωπαϊκές αγορές

Ράλι πραγματοποίησαν οι ευρωπαϊκές αγορές την Τετάρτη, την ώρα που οι μετοχές της Deutsche Telekom πραγματοποίησαν βουτιά 7% ύστερα από απόφαση για μπλόκο στην εξαγορά της T-Mobile από την AT&T.

Ράλι πραγματοποίησαν οι ευρωπαϊκές αγορές την Τετάρτη, καθώς αναπτερώθηκαν οι ελπίδες ότι η Fed θα προβεί σε ένα τρίτο γύρο ποσοτικής χαλάρωσης, την ώρα που οι μετοχές της Deutsche Telekom πραγματοποίησαν βουτιά 7% ύστερα από την απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να μπλοκάρει την εξαγορά της T-Mobile από την AT&T.

Στο Λονδίνο ο FTSE έκλεισε με κέρδη 2,39% στις 5.395 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 έκλεισε 3,07% υψηλότερα στις 3.257 μονάδες, ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX σημείωσε άνοδο 2,50% στις 5.785 μονάδες.

Άνοδο σημείωσαν και οι περισσότερες περιφερειακές αγορές ύστερα από δημοσιεύματα ότι η γερμανική κυβέρνηση ενέκρινε την διεύρυνση του EFSF και την ικανότητα του να αγοράζει ομόλογα από τη δευτερογενή αγορά.

Στο Μιλάνο ο FTSE MIB έκλεισε με άνοδο 3,02% στις 15.563 μονάδες και στην Ισπανία ο IBEX με άνοδο 3,24% στις 8.719 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v