Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιμένουν ανοδικά οι ευρωαγορές

Ανοδικά κινούνται και σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές παίρνοντας τη σκυτάλη από τα ασιατικά χρηματιστήρια και με μεγάλο πρωταγωνιστή τη μετοχή της Royal Bank of Scotland, που καταγράφει κέρδη 8%.

Ανοδικά κινούνται και σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, παίρνοντας τη σκυτάλη από τα ασιατικά χρηματιστήρια και με μεγάλο πρωταγωνιστή τη μετοχή της Royal Bank of Scotland, που καταγράφει ράλι 8%.

Συγκεκριμένα, ο γερμανικός DAΧ 30 ενισχύεται κατά 0,57%, στις 5.702 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 καταγράφει άνοδο 0,79%, στις 3.178 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο -που χθες ήταν κλειστό- ο FTSE 100 σημειώνει ισχυρή άνοδο 2,48%, στις 5.257 μονάδες.

Θετικό το κλίμα και στις αγορές του ευρωπαϊκού Νότου: ο ισπανικός ΙΒΕΧ ενισχύεται κατά 0,88%, στις 8.468 μονάδες, ο πορτογαλικός PSI καταγράφει άνοδο 0,38%, στις 6.203 μονάδες, ενώ στο Μιλάνο ο FTSE MIB ενισχύεται κατά 0,19%, στις 15.169 μονάδες.

Εντυπωσιακή είναι η κατακόρυφη άνοδος που καταγράφεται στη μετοχή της Royal Bank of Scotland (8%) μετά την αναβάθμιση της σύστασης από τους αναλυτές της Deutsche Bank. Η εξέλιξη έχει συμπαρασύρει ανοδικά τον ευρύτερο χρηματοοικονομικό κλάδο, ειδικότερα στη Βρετανία, όπου οι μετοχές της Lloyds Banking Group και της Barclays ενισχύονται με ποσοστά μεγαλύτερα του 8%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v