”Ανευρη” συνεδρίαση σε ευρωαγορές λόγω αργίας Wall

Χωρίς σημαντικές μακρο-οικονομικές ειδήσεις και επιχειρηματικές ανακοινώσεις στο πρόγραμμα και με τη Wall Street κλειστή λόγω αργίας, οι μεταβολές στις ευρωπαϊκές αγορές παραμένουν περιορισμένες και οι μετοχές εμφανίζουν τάσεις σταθεροποίσης.

Χωρίς σημαντικές μακρο-οικονομικές ειδήσεις και επιχειρηματικές ανακοινώσεις στο πρόγραμμα και με τη Wall Street κλειστή λόγω αργίας, οι μεταβολές στις ευρωπαϊκές αγορές είναι μικρές και οι μετοχές σταθεροποιούνται στα επίπεδα που κατέκτησαν ύστερα από επτά συνεδριάσεις επιφυλακτικής ανόδου.

Ο δείκτης FTSE κινείται με ελαφρά πτώση 0,17% στις 4.478 μονάδες, ενώ αναλυτές εκτιμούν ότι θα επιχειρήσει μέσα στο υποτονικό κλίμα να ανακτήσει το φράγμα των 4.500 μονάδων. Ο δείκτης DAX υποχωρεί 0,23% στις 4.012 μονάδες και ο CAC στο Παρίσι υποχωρεί 0,25% στις 3.701 μονάδες.

Στις επιχειρηματικές ειδήσεις της ημέρας ξεχωρίζει η εξαγορά μεριδίου στην Club Med από την Accor. Η μετοχή της πρώτης αντέδρασε με εκτίναξη 12% στην ανακοίνωση, ενώ της Accor με απώλειες 3,6%.

Το αμερικανικό χρηματιστήριο θα παραμείνει κλειστό λόγω της εθνικής αργίας που κηρύχθηκε στις ΗΠΑ για το θάνατο του πρώην προέδρου R. Reagan.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v