”Ευκαιρίες” μετά τη βύθιση στις ευρωαγορές

Μετά τη χθεσινή ψυχρολουσία, οι ευρωαγορές ανακάμπτουν υψηλότερα, καθώς οι επενδυτές εκτιμούν ότι η επικείμενη αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων αν μη τι άλλο σημαίνει ότι η οικονομία των ΗΠΑ βελτιώνεται, και προχωρούν σε επιλεκτικές αγορές ”στα χαμηλά”. Ράλι στη Φρανκφούρτη, καθώς η Deutsche Bank φέρνει έντονη δραστηριότητα στις τράπεζες.

Μετά τη χθεσινή ψυχρολουσία, οι ευρωαγορές επιχειρούν τεχνική ανάκαμψη σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς οι επενδυτές εκτιμούν σε μια δεύτερη ανάγνωση ότι η επικείμενη αύξηση των αμερικανικών επιτοκίων αν μη τι άλλο σημαίνει ότι η ισχυρότερη οικονομία στον κόσμο βελτιώνεται.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα επιχειρηματικά νέα και οι επενδυτές αναζητούν ευκαιρίες μετά τη χθεσινή βύθιση, που οδήγησε σε καθολική πτώση τα διεθνή χρηματιστήρια.

Η φημολογία δραστηριότητας στον χώρο των τραπεζικών συγχωνεύσεων στη Γερμανία, με την πιθανή απόφαση της Deutsche Bank για το γερμανικό Ταμιευτήριο, δημιουργεί δραστηριότητα στον κλάδο και στηρίζει τον δείκτη DAX σε άνοδο 0,83% στις 3.816 μονάδες.

Στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύεται 0,53% στις 4.418 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,52% στις 3.571 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v