Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες πιέσεις στην Ευρώπη-Πτώση DAX 0,15%

«Ανάσα» από το ισχυρό ράλι της Δευτέρας φαίνεται να παίρνουν οι επενδυτές, οι οποίοι βρίσκονται εν αναμονή τόσο σημαντικών μακροοικονομικών ανακοινώσεων όσο και εταιρικών κερδών. Πτώση 0,15% για DAX.

Πτωτική κίνηση, μετά το ράλι της Δευτέρας, για τις ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να βρίσκονται εν αναμονή σημαντικών μακροοικονομικών ανακοινώσεων, αλλά και εταιρικών μεγεθών δ’ τριμήνου.

Ισχυρά κέρδη καταγράφουν οι μετοχές των Siemens (4%) και KPN (3,9%), μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων δ’ τριμήνου που κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τις προβλέψεις των αναλυτών.

Σταθερά ανοδική κίνηση και για τις τραπεζικές μετοχές, κυρίως στη Βρετανία, με την Barclays να ενισχύεται 15,1% και την Royal Bank of Scotland να σημειώνει κέρδη 7,5%.

Οριακές απώλειες 0,15% για τον DAX 30, ο οποίος αγγίζει το επίπεδο των 4.320 μονάδων, ενώ απώλειες 0,64% καταγράφει ο FTSE 100 στις 4.167 μονάδες. Απώλειες 0,48% για CAC 40 στις 2.940 μονάδων.

Ράλι καταγράφηκε στην αγορά της Ιαπωνίας –η οποία είναι η μοναδική από τις κορυφαίες ασιατικές αγορές που λειτουργεί- με τον Nikkei να ενισχύεται 4,9%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v