Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Κατεβάζουν ταχύτητα" οι ευρωαγορές

"Κατεβάζουν ταχύτητα" οι ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες συνεχίζουν την άνοδό τους, αλλά με ηπιότερο ρυθμό. Σε μικτό άνοιγμα παραπέμπουν τα futures της Wall, με τα εταιρικά και οικονομικά μεγέθη στο επίκεντρο.

«Πέντε στα πέντε» για τις ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, οι οποίες συνεχίζουν την ανοδική πορεία της προηγούμενης εβδομάδας, αν και σε ηπιότερο ρυθμό, καθώς η μείωση των επιτοκίων δημιουργεί αισιοδοξία για υποχώρηση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Την ίδια ώρα, σε μικτό άνοιγμα της αμερικανικής χρηματιστηριακής αγοράς παραπέμπουν τα futures της Wall Street, με τους επενδυτές να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων και οικονομικών στοιχείων.

Στη Φρανκφούρτη, ο δείκτης DAX ενισχύεται κατά 0,49% στις 5.013 μονάδες, ενώ υψηλότερα κατά 0,51% διαμορφώνεται ο δείκτης FTSE του Λονδίνου, στις 4.399 μονάδες. Οριακά χαμηλότερα ο δείκτης CAC του Παρισιού, στις 3.485 μονάδες.

Νωρίτερα, με σημαντικά κέρδη έκλεισαν οι ασιατικές αγορές, με αιχμή τους τραπεζικούς τίτλους, ενώ κλειστό παρέμεινε σήμερα το Χρηματιστήριο της Ιαπωνίας, λόγω αργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v