Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιφυλακτική άνοδος ευρωαγορών ενόψει 3μήνων

Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα διαμορφώνονται οι τιμές των μετοχών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με το βλέμμα στραμμένο στην περίοδο ανακοίνωσης εταιρικών κερδών, που ξεκίνησε -προκαλώντας ελαφρά απογοήτευση- χθες στη Νέα Υόρκη με Alcoa και Monsanto.

Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα διαμορφώνονται οι τιμές των μετοχών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με το βλέμμα στραμμένο στην περίοδο ανακοίνωσης εταιρικών κερδών, που ξεκίνησε -όχι ιδιαίτερα ευοίωνα- χθες στη Νέα Υόρκη.

Ο δείκτης FTSE ενισχύεται 0,31% στις 6.653 μονάδες, ο DAX ανεπαίσθητα στις 7.987 μονάδες και ο CAC 0,14% στις 5.846 μονάδες.



Οι δείκτες Dow Jones και S&P στο αμερικανικό χρηματιστήριο υποχώρησαν χθες, καθώς τα αποτελέσματα της Alcoa και της Monsanto δεν ικανοποίησαν τις αγορές.

Αντιθέτως, σε νέα επίπεδα ρεκόρ αναρριχήθηκαν οι αγορές σε Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Αυστραλία, Νότιο Κορέα, Ινδία, Σιγκαπούρη και Ινδονησία, με ”οδηγούς” τους ενεργειακούς ομίλους και τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις, μετά την αναρριχηση του πετρελαίου πάνω από τα 81 δολάρια ανά βαρέλι και των τιμών ναύλων σε επίπεδα ρεκόρ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v