Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδική πορεία για τις ασιατικές αγορές

Σε ανοδική τροχιά οι κορυφαίες ασιατικές αγορές, με τον MSCI Ασίας-Ειρηνικού να ανακάμπτει από τα χαμηλό τεσσάρων εβδομάδων, με στήριξη από τράπεζες και τεχνολογία.

Επιστροφή σε ανοδική πορεία για τις κορυφαίες ασιατικές αγορές, με τον ευρύτερο δείκτη MSCI Ασίας-Ειρηνικού να ανακάμπτει από το χαμηλό τεσσάρων εβδομάδων.

Κέρδη 6,9% για την μετοχή της Cathay Financial Holdings, με τον τίτλο της Hynix Semiconductor να καταγράφει άνοδο της τάξης του 3%.

Στο 0,8% η άνοδος για τον ευρύτερο δείκτη MSCI Ασίας-Ειρηνικού, ο οποίος στη συνεδρίαση της Τρίτης σημείωσε κάθετη υποχώρηση 2,3%.

Σε θετική τροχιά κινήθηκαν και οι κορυφαίοι δείκτες της Ασίας, με τον Nikkei να ενισχύεται 0,43% και τον δείκτη ASX στην αγορά της Αυστραλίας, να σημειώνει κέρδη 0,27%.

Ισχυρότερη η άνοδος για τις αγορές Χονγκ Κονγκ και Ν. Κορέας, με τους δείκτες Hang Seng και Kospi, με τα κέρδη τους να διαμορφώνονται στο 1,33%. Ανοδική κίνηση και για την αγορά της Κίνας, με τον Shanghai Composite να καταγράφει άνοδο 0,53%.

Θετική πορεία καταγράφουν, αυτήν την ώρα, τα futures των ευρωπαϊκών αγορών, με τους DAX 30, FTSE 100 και CAC 40 να ενισχύονται κοντά στο 0,5% και την προσοχή των επενδυτών να στρέφεται στη Fed, η οποία ολοκληρώνει σήμερα την διήμερη συνεδρίασή της.

Μεικτή η εικόνα στην αγορά της Wall Street καθώς η οικονομία «δίχασε» τις αγορές. Πιο συγκεκριμένα ο Dow υποχώρησε 0,19% στις 8.322,91 μονάδες, ο S&P 500 με κέρδη 0,23% στις 895,10 μονάδες και ο Nasdaq με πτώση μόλις 0,07% στις 1.827,47 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v