Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές τάσεις στην Ασία

Ανοδικές τάσεις για τις μετοχές ενεργειακών ομίλων και μεταλλευτικών εταιρειών στις ασιατικές αγορές, οι οποίες ακολούθησαν την ανάλογη πορεία των τιμών πετρελαίου και μετάλλων. Σταθεροποιητική η πορεία των δεικτών με τον Nikkei να σημειώνει απώλειες 0,6%.

Ανοδικές τάσεις για τις μετοχές ενεργειακών ομίλων και μεταλλευτικών εταιρειών στις ασιατικές αγορές, οι οποίες ακολούθησαν την ανάλογη πορεία των τιμών πετρελαίου και μετάλλων.

Ράλι για τους κινεζικούς τηλεπικοινωνιακούς ομίλους, μετά την απόφαση του Πεκίνου να ”ανοίξει” τον δρόμο για την κατασκευή δικτύων broadband στην κινητή τηλεφωνία.

Στο 7,1% τα κέρδη για την China Telecom και 11% για την ZTE Corp., τον δεύτερο μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό όμιλο της Κίνας.

Απόλυτη σταθεροποίηση για τον ευρύτερο δείκτη MSCI Asia Pacific με κέρδη 0,01% στις 157,17 μονάδες, ο οποίος σημειώνει κέρδη 12% από τις αρχές του έτους.

Ήπιες πιέσεις για τον Nikkei ο οποίος αποδυναμώθηκε κοντά στο 0,6%, ενώ ανάλογη πορεία καταγράφει και ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ με απώλειες 0,37%.

Ανοδική πορεία υποδεικνύουν τα futures των ευρωπαϊκών αγορών, βάσει στοιχείων του πρακτορείου Bloomberg, με τον DAX να ενισχύεται 1%, τον FTSE 100 πλησίον του 0,68% και τον CAC στο 0,22%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v