Χαμηλότερα έκλεισε το Τόκιο

Σε απώλειες οδήγησαν το δείκτη Nikkei οι νέες πτωτικές τάσεις στη Wall Street, αλλά και ανησυχία των αυτοκινητοβιομηχανιών για την ενδυνάμωση του γεν. Με απώλειες πάνω από 5% έκλεισε η μετοχή της Nisshin Steel.

Με απώλειες της τάξης του 1,93% έκλεισε ο δείκτης Nikkei, στο επίπεδο των μονάδων, καθώς οι επενδυτές ανησύχησαν από τις νέες σημαντικές απώλειες που εμφάνισε κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης η Wall Street.

Σημαντική πτώση κατέγραψε η μετοχή της εταιρίας Nisshin Steel, η οποία συνέχισε την πτωτική της πορεία για Τρίτη σερί συνεδρίαση, χάνοντας περισσότερο από 5% της αξίας της και προκαλώντας σχόλια των αναλυτών για ”υπερπώληση”.

Πιέσεις δέχτηκαν εξάλλου οι αυτοκινητοβιομηχανίες, καθώς ανησύχησαν για μία ακόμη φορά από την ενδυνάμωση του γεν. ”Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προχώρησαν σε προβλέψεις για τα κέρδη τους με βάση την ισοτιμία δολ./ γεν στα 125. Είναι φυσιολογικό το επίπεδο των 118 γεν να αλλάζει τα δεδομένα”, σχολιάζει αναλυτής.

Απώλειες εξάλλου κατά 1,32% καταγράφει ο δείκτης Hang Seng στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ και διαμορφώνεται στις 9.996 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v