ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Credit Suisse: Το «μαλακό» και «σκληρό» Brexit

Credit Suisse: Το «μαλακό» και «σκληρό» Brexit

Τις συνέπειες για τις μετοχές σε Βρετανία, Ευρώπη και ΗΠΑ από πιθανή έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας εξετάζει ο οίκος. Πώς θα επηρεαστεί η οικονομία και ποια είναι τα δύο πιθανά σενάρια για την πορεία που οδηγεί εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης.

TAGS Ωρα της αλήθειας για Brexit, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Πειραιώς Χρηματιστηριακή: Τα top picks της ελληνικής αγοράς

Πειραιώς Χρηματιστηριακή: Τα top picks της ελληνικής αγοράς

Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις της Χρηματιστηριακής. Τι θεωρεί καταλύτες για την αγορά. Τέσσερις λόγους για τους οποίους μπορεί ένας επενδυτής να τοποθετηθεί στις ελληνικές τράπεζες. Γιατί προτιμά την Alpha Bank από τον κλάδο.

Τα top picks και οι τιμές-στόχοι της Euroxx για το 2016

Τα top picks και οι τιμές-στόχοι της Euroxx για το 2016

Έξι μετοχές αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές της Euroxx. Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις. Οι προβλέψεις της χρηματιστηριακής για την οικονομία. Πότε θα ανακάμψει η αγορά.

Τα top picks της Παντελάκης Χρηματιστηριακής

Τα top picks της Παντελάκης Χρηματιστηριακής

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μετοχικό ράλι στην ελληνική αγορά το 2016, τονίζει η χρηματιστηριακή. Ωστόσο, υπογραμμίζει, τα ρίσκα είναι υψηλά και κάποιος θα μπορούσε να δει το ποτήρι «μισοάδειο». Πώς θα ξεκινήσει ο ενάρετος κύκλος. Οι κορυφαίες μετοχικές επιλογές.

Citigroup: Παραμένει «underweight» για την Ελλάδα

Citigroup: Παραμένει «underweight» για την Ελλάδα

Η επενδυτική τράπεζα βλέπει καλύτερες ευκαιρίες σε άλλες χώρες και περιοχές συγκριτικά με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι για τη χώρα παραμένουν πολλές προκλήσεις. Για ποια asset συστήνει overweight. Aπαισιόδοξη για τον τομέα των μετάλλων.

Οι επενδυτικές προτάσεις της Saxo Bank για το α' τρίμηνο

Eυκαιρίες στο πλαίσιο του νέου κύκλου αύξησης των επιτοκίων αναζήτησε η τράπεζα. Σημειώνει ότι το κόστος κεφαλαίου αυξάνεται και θυμίζει: προσοχή στο κενό. Οι συστάσεις για εμπορεύματα, συνάλλαγμα, μετοχές και ομόλογα.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

KBW: Νέες τιμές-στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

Ξεκινά πάλι την κάλυψη ο οίκος, δίνοντας νέες τιμές-στόχους. Ποια τράπεζα προτιμά και πού τοποθετεί τις αποτιμήσεις. Οι εκτιμήσεις για τα κόκκινα δάνεια και την κεφαλαιακή επάρκεια του κλάδου. Γιατί δηλώνει «προσεκτικός» και πού στηρίζει τις προσδοκίες.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Πώς είδαν οι ξένοι το αποτέλεσμα του stress test

Εκπλήξεις προκάλεσαν οι ανακοινώσεις της ΕΚΤ. Πώς αποτιμά τώρα τις μετοχές των τραπεζών η JP Morgan. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις από την Goldman Sachs. Πού έπεσαν έξω οι αναλυτές στις προβλέψεις τους. Γιατί υποστηρίζει η Credit Suisse ότι παραμένει η αβεβαιότητα.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Barclays: Πόσο απέχει η Ελλάδα από το να γίνει Αργεντινή

Ποια είναι τα βασικά σενάρια για τη χώρα μετά την απόφαση να επιβληθούν κεφαλαιακοί έλεγχοι. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για τις αγορές. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις που θα προκαλέσει το «ναι» ή το «όχι».

NBG Securities: Πώς θα παίξετε στο ΧΑ το στοίχημα της συμφωνίας

Τις πιθανές επιπτώσεις στις ελληνικές εισηγμένες από ένα deal Ελλάδας-Πιστωτών παρουσιάζει η NBG Securities. Τα "μοτίβα" των επενδυτών και πότε βλέπει ανάκαμψη της οικονομίας. Ποιες μετοχές προτιμά.

UBS: Βαθύ «κούρεμα» στις τιμές-στόχους των τραπεζών

Deutsche Bank: Δημοψήφισμα το επικρατέστερο σενάριο

Deutsche Bank: Ζημιές για τις ελληνικές τράπεζες το Q4

Wood: Οι κορυφαίες επιλογές από το ΧΑ

JP Morgan: Γιατί το Χρηματιστήριο θα είναι υψηλότερα σε 6 μήνες

ΝBG: Τα top picks στο χρηματιστήριο και ποιες μετοχές αποφεύγει

Morgan Stanley: Οι top προτάσεις για το 2015

Goldman Sachs: Δέκα tips για να κερδίσετε το 2015

Saxo Bank: Οι προβλέψεις για το δ' τρίμηνο του 2014

Πειραιώς: Οι τράπεζες θα περάσουν τα stress test

v