Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Μην κατηγορείτε την Ανγκελα Μέρκελ για τους πρόσφυγες

Μην κατηγορείτε την Ανγκελα Μέρκελ για τους πρόσφυγες

Οι πολιτικές ελίτ της Ευρώπης έχουν χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και αυτό αποδεικνύεται και στο προσφυγικό αφήνοντας πολιτικό χώρο στους λαϊκιστές. Το τεράστιο πρόβλημα απαιτεί συλλογικές λύσεις από τα κράτη μέλη

Regling: Μην ελπίζετε σε μεγάλη μείωση χρέους

Regling: Μην ελπίζετε σε μεγάλη μείωση χρέους

Οι όροι χρηματοδότησης της Ελλάδας είναι «οι πλέον ευνοϊκοί στην ιστορία», δηλώνει ο Κλ. Ρέγκλινγκ. «Υπερβολική» χαρακτηρίζει την ανάλυση του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα. Ο Τσίπρας θέλει να εφαρμόσει το πρόγραμμα, υποστηρίζει. Αιχμές για Βαρουφάκη.

Προσφορές για Finansbank εξετάζει η ΕΤΕ

Προσφορές για Finansbank εξετάζει η ΕΤΕ

Προσφορές που αποτιμούν την τουρκική θυγατρική στα 3 δισ. ευρώ εξετάζει η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας. «Ισχυρό χαρτί» χαρακτηρίζουν τη Finansbank οι αναλυτές. Στους ενδιαφερόμενους και η τουρκική Garanti Bank.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δραματική προειδοποίηση BOE για επενδύσεις και κλιματική αλλαγή

Δραματική προειδοποίηση BOE για επενδύσεις και κλιματική αλλαγή

Η δράση κατά της κλιματικής αλλαγής μπορεί να βγάλει εκτός αξιοποίησης μεγάλα αποθέματα πετρελαίου, άνθρακα και αερίου, προειδοποιεί ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας. Οι επενδυτές μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με τεράστιες ζημιές.

Μυτιληναίος: Δεν πέρασε ο κίνδυνος Grexit

Μυτιληναίος: Δεν πέρασε ο κίνδυνος Grexit

Η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, προειδοποιεί ο επιχειρηματίας μιλώντας στους FT. Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, κορυφαίο ζήτημα για την οικονομία. Η μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Τσίπρας και γιατί ο Ευ. Μυτιληναίος είναι αισιόδοξος για την αξιολόγηση του προγράμματος.

Στα ίχνη του Μπους βαδίζει ο Πούτιν!

Ο Πούτιν ξεκινάει τον δικό του «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» από μια πολύ πιο αδύναμη θέση σε σχέση με τον Μπους. Τα δεινά της ρωσικής οικονομίας και τα ανοιχτά μέτωπα στην Ουκρανία. Τα φαντάσματα από την εμπλοκή της Ρωσίας στο Αφγανιστάν.

Πούτιν: Από παρίας, παίκτης με πέντε κινήσεις!

Η στρατηγική που χάραξε ο Ρώσος πρόεδρος το καλοκαίρι τον έβαλε ξανά στο επίκεντρο της διεθνούς διπλωματίας. Πώς έπαιξε το συριακό χαρτί και αιφνιδίασε τον ανταγωνισμό.

Εκροές-μαμούθ $40 δισ. από τις αναδυόμενες

Σύντομο ήταν το ράλι ανακούφισης για τις αναδυόμενες αγορές μετά την απόφαση της Fed να μην αυξήσει τα επιτόκια. Ανησυχητικά τα αναθεωρημένα στοιχεία του IIF για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Μοιρασμένες οι απώλειες σε ομόλογα και μετοχές.

O Τσίπρας, οι μεταρρυθμίσεις και οι «αντοχές» του Χουλιαράκη

Είναι θέμα χρόνου, πριν συσσωρευτεί η δυσαρέσκεια στις αριστερές τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Στο μεταξύ ο Γ. Χουλιαράκης και οι υπόλοιποι υπουργοί θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι ικανοί και πρόθυμοι να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις.

Επτά λόγοι που το «Volksgate» είναι μεγαλύτερο της Enron

Τα πρόστιμα και οι μηνύσεις που θα δεχτεί η Volkswagen αναμένεται να ξεπεράσουν αυτά της Enron. Tεράστιος ο αντίκτυπος για τη γερμανική βιομηχανία και τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες. Υπαρκτός ο κίνδυνος κατάρρευσης της εταιρείας.

Στην Καταλονία αρχίζει το παιχνίδι του... δειλού

Η Μέρκελ, οι πρόσφυγες και το ελληνικό χρέος

Οι εκλογές στην Καταλονία με οκτώ ερωταπαντήσεις

Οι τακτικές άμυνας απέναντι στις κυβερνοεπιθέσεις

Οι δισεκατομμυριούχοι μοιράζουν τη μισή τους περιουσία!

Δυο χρόνια ήξερε η Κομισιόν για το λογισμικό-απάτη της VW

Η επιστήμη της ευτυχίας και η παλιά καλή ελληνική συνταγή!

Tι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες Volkswagen

Το φάρμακο δεν πρέπει να είναι μηχανή χρήματος

Η επικίνδυνη αυταπάτη της Volkswagen

v