Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Παιχνίδι... οχημάτων και real estate στο ΧΑ *Κληρώνει για Καζίνο Ρίο *Στα δικαστήρια η Bluehouse-Μπίρα: «Δίπλωσαν» οι καταγγελίες

ATTICA BANK: Από τα ψηλά στα χαμηλά στη χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή. Με διακύμανση 25%(!) έχασε τα ισχυρά πρωινά κέρδη και έκλεισε στο -3,3% ή το 0,17 ευρώ.

Απόδοση σχεδόν... 120% για τον τίτλο τις τελευταίες τριάντα ημέρες, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα «διευκολύνεται» από το ελάχιστο free float (ΤΧΣ, ΤΜΕΔΕ, ΕΦΚΑ έχουν το... 98%).

Kαι δεν δίνει καθόλου καλή αίσθηση προς τα έξω για τα τεκταινόμενα στην αγορά μας.

 

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Οι εξελίξεις σε επιχειρηματικό επίπεδο στον ευρύτερο κλάδο «ακινήτων» έχουν (και) επενδυτικό/χρηματιστηριακό αντίκτυπο.

R Energy 1: Στο στόχαστρο *Η αντίδραση ΟΠΑΠ και τα ξενοδοχεία της Goldman *MIG-SeaJets: Τι θα μάθουμε συντόμως

ΜIG: Για σήμερα στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση που μεταξύ άλλων καλείται να εγκρίνει το deal με τη STRIX Holdings για την ATTICA GROUP.

Μετά την εμφάνιση της οικογένειας Μάριου Ηλιόπουλου (της γνωστής Seajets) με ποσοστό άνω του 5% και την ενέργεια του πληρεξούσιου δικηγόρου της να ζητήσει γραπτώς πληθώρα στοιχείων/ πληροφοριών, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν ζητηθεί αναβολή της συνέλευσης (μέγιστο διάστημα οι 20 ημέρες).

Στο μεταξύ βέβαια εμφανίστηκε και δεύτερος μέτοχος με ποσοστό άνω του 5%, ο Αναστάσιος Στάμου της ROLOPACK, για τον οποίο δεν είναι γνωστό προς το παρόν αν αποτελεί συντεταγμένη «φίλια δύναμη» των Ηλιόπουλων ή απλώς είδε το… πάρτι στη μετοχή και τη «βαβούρα» για το όλο θέμα και αποφάσισε να ενισχύσει την παρουσία του στα τεκταινόμενα.

Κλείνει η συναλλαγή για 575 ακίνητα της Alpha - Οι «φέτες» της Intrum και ο πονοκέφαλος του ΧΑ για τα ανύπαρκτα free float

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ: Πριν από λίγες ώρες, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open είπε ότι πρόκειται να επιβληθεί πρόστιμο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε σούπερ μάρκετ καθώς εντοπίστηκε αισχροκέρδεια στο ποσοστό κέρδους. Όμως το όνομα της αλυσίδας δεν το είπε. Γιατί ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί, αν και το πρόστιμο έχει σχεδόν... «κλειδώσει», λένε πηγές του υπουργείου.

Η στήλη διερωτάται πώς είναι δυνατόν να έχει «σχεδόν κλειδώσει» ένα πρόστιμο σε έναν έλεγχο που δεν έχει ολοκληρωθεί. Αυτό το επικοινωνιακό φάουλ, κατά την ταπεινή άποψη της στήλης, είναι βούτυρο στο ψωμί της αλυσίδας που θα φάει την καμπάνα. Μπορεί αν θέλει να το χρησιμοποιήσει στη δικαιοσύνη για να ακυρώσει ή να μειώσει το πρόστιμο.

MIG-SeaJet: Τα επόμενα επεισόδια του νέου σήριαλ-ΚΛΜ: «Δίπλωμα» ΠΡΙΝ το deal-Σφηνάκια για Βιοκαρπέτ, Γήπεδο ΠΑΟ

MIG: Έσπευσε η πλευρά Ηλιόπουλου (της γνωστής SeaJets) να επιβεβαιώσει πλήρως όσα έγραφε χθες πρωί πρωί ο Χαμαιλέοντας, καθώς η τακτική που ακολουθεί έως στιγμής αποτελεί εφαρμογή κατά γράμμα των πρακτικών του λεγόμενου «ακτιβισμού».

Άρχισε να αγοράζει μετοχές κι όταν πέρασε το 5%, προχώρησε σε ανακοίνωση, ενώ ταυτόχρονα (όπως αναφέρουν απολύτως έγκυρες πληροφορίες μας) εστάλη μακροσκελής επιστολή του πληρεξούσιου δικηγόρου, με την οποία ζητούνται στοιχεία και ενημέρωση σε πλήθος ερωτημάτων. Στο επίκεντρο των οποίων βέβαια, (επίσης όπως αναμέναμε) βρίσκεται το deal πώλησης της Attica Group, που επρόκειτο να εγκριθεί την ερχόμενη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.

Θεοδωρικάκος: Το «μπαράζ» και ο… Καίσαρας-Δώσαμε 20 εκατ. για αέριο που δεν… πήραμε!-Attica Bank: Πωλητήρια εξπρές στα NPEs

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: Όταν γράψαμε προ ημερών ότι οσμιζόμαστε σερί αποκαλύψεων στην υπόθεση του, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε προβλέψει τόσο καταιγιστικές εξελίξεις.

Κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες, το κεντρικό δελτίο του (συμπολιτευόμενου) MEGA τον πάει «καροτσάκι», βγάζοντας στις οθόνες ένα μπαράζ «ντοκουμέντων», με φωτογραφίες, επικοινωνίες και sms, ενώ κάτι αντίστοιχο έχει προαναγγείλει, όπως συνηθίζει, ο Κώστας Βαξεβάνης, για την Κυριακή. Στο ΒΗΜΑ δεν συνηθίζουν τις προαναγγελίες, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι "θα έχουν θέμα".

v