Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλό 16 μηνών οι "μικρομεσαίοι" στο ΧΑ

Κέρδη στη Σοφοκλέους με τον δείκτη μεσαίας-μικρής κεφαλαιοποίησης να ενισχύεται 6,01%. Στο υψηλό ημέρας έκλεισαν MIG (13,2%), ΔΕΗ (4,6%), ΕΧΑΕ, ΟΠΑΠ και Folli. Πτώση για Εθνική (-2,15%), 3E (2,24%).

Στο σχόλιο της Παρασκευής η στήλη είχε βάλει τίτλο “X.A.: Μπορεί και χωρίς τις Τράπεζες”, ενώ σε σχετικά προηγούμενο σχόλιο (21/11) είχε προειδοποιήσει με τον τίτλο: “Υψώνουν ανάστημα οι μικρομεσαίοι στο Χ.Α.”

Σήμερα ο δείκτης μεσαίας – μικρής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με εντυπωσιακά κέρδη 6,01%, (ενώ ενδοσυνεδριακά είχε βρεθεί ακόμα ψηλότερα) και σε νέα υψηλά 16 μηνών, καθώς το επόμενο υψηλότερο κλείσιμο έχει σημειωθεί στις 17/8/2011 (2738,81 μονάδες).

Μάλιστα από τα πρόσφατα χαμηλά των 2097,11 μονάδων (κλείσιμο 13/11) ο εν λόγω δείκτης καταγράφει αθροιστικά κέρδη 30,44%.

Ασφαλώς στον πιθανό “καλλωπισμό” των αποτιμήσεων, εν όψει τέλους χρόνου δεν παίρνουν μέρος όλοι οι τίτλοι χαμηλότερων κεφαλαιοποιήσεων, καθώς δεν υπάρχουν παντού “ενδιαφερόμενα χέρια”, όμως η γενικότερη κινητικότητα που παρουσιάζουν οι τίτλοι εκτός 25αρη, αλλά και το εν εξελίξει “rotation”, διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Αξίζει, μάλιστα να ληφθεί υπ΄ όψιν ότι η σημερινή άκρως ενδιαφέρουσα συνεδρίαση που έδωσε τριπλάσιες ανοδικές μετοχές, από πτωτικές, αγνόησε την επιφυλακτική εικόνα των διεθνών Αγορών και τις αξιοπρόσεκτες απώλειες των Δεικτοβαρών Coca-Cola (κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο) και Εθνικής.

Μάλιστα ο Γενικός Δείκτης έκλεισε πολύ κοντά στο υψηλό ημέρας, καθώς στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι ΔΕΗ, ΕΧΑΕ, Μυτιληναίος, ΟΠΑΠ, Intralot, Folli Follie Group και MIG.


Παράταση στην επαναγορά έως την Τρίτη 11/12

Από εκεί και πέρα, παράταση στο θέμα της επαναγοράς ως και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του Euro Working Group, προκειμένου να εξαντληθούν τα περιθώρια για επίτευξη υψηλότερης συμμετοχής. Ο ΟΔΔΗΧ σήμερα ανακοίνωσε την παράταση στην περίοδο αποδοχής έως τις 12:00 (ώρα Λονδίνου) της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου, προειδοποιώντας παράλληλα τους επενδυτές ότι ενδεχομένως να μη δουν άλλη προσφορά σε αυτά τα επίπεδα τιμών.

Η Ελλάδα έλαβε έως την Παρασκευή προσφορές ύψους 26,5 δισ. ευρώ, με τη μέση τιμή να διαμορφώνεται στο 33,4, στο πλαίσιο της προσφοράς για επαναγορά χρέους, τόνισε μιλώντας στο Reuters Ευρωπαίος αξιωματούχος. Στόχος, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αγοράς, είναι να συγκεντρωθούν ομόλογα ονομαστικής αξίας 31 με 32 δισ. ευρώ.

Ο B. Σόιμπλε επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι η νέα συμφωνία για την Ελλάδα θα κοστίσει στο Βερολίνο δισεκατομμύρια ευρώ μακροπρόθεσμα, αλλά πρόσθεσε πως τα πλεονεκτήματα που "απολαμβάνει" η Γερμανία από το κοινό νόμισμα αντισταθμίζουν το κόστος όλων των μέτρων ενίσχυσης.

Η Ευρωζώνη είναι δεσμευμένη να ενισχύσει το ρόλο της στην προσπάθεια της Ελλάδας να ξεπεράσει την οικονομική κρίση καθώς το ΔΝΤ σταδιακά υποχωρεί, δήλωσε το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, B. Coeure.


Οι ανησυχίες του προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας

O Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας Γενς Βάιντμαν σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Τύπο εξέφρασε την ανησυχία του για την μερική χρηματοδότηση προς την Ελλάδα από Κεντρικές Τράπεζες.

“Η Ελλάδα θα πρέπει να χρηματοδοτεί ένα μέρος των πρόσθετων αναγκών της μέσω των βραχυπρόθεσμων τίτλων, για τους οποίους δεν υπάρχει ουσιαστικά Αγορά”, δήλωσε ο επικεφαλής της Bundesbank σε συνέντευξή του στην “Welt am Sonntag”.

“Οι τίτλοι αυτοί θα πρέπει συνεπώς να αγοραστούν κυρίως από Εθνικές Τράπεζες, που χρηματοδοτούνται με τη σειρά τους σε μεγάλο βαθμό από πόρους της Κεντρικής Τράπεζας”, πρόσθεσε εκφράζοντας τέλος ανησυχία που οι Κεντρικές Τράπεζες καλύπτουν ένα μέρος των αναγκών χρηματοδότησης της Ελλάδας. Στη συνέντευξη ο Βάιντμαν επανέλαβε την αντίθεσή του σε κάθε διαγραφή μέρους του Ελληνικού χρέους.

Η πιθανότητα για απόφαση εξόδου από το ευρώ από κάποια μελλοντική Ελληνική Κυβέρνηση είναι μία στις τρεις, ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του οίκου Standard & Poor's. Σύμφωνα με τον κ. Moritz Kraemer, επικεφαλής αξιολογήσεων του οίκου για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, μια τέτοια κίνηση θα είχε σε μεγάλο βαθμό επιπτώσεις και πιθανότατα θα αποτρέψει άλλες Χώρες από το να ακολουθήσουν την κίνηση αυτή.


Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Όπως προαναφέρθηκε, απόλυτα επιφυλακτική η εικόνα στα ταμπλώ των μεγάλων διεθνών Αγορών, με την Wall Street να κινείται πέριξ του προηγούμενου κλεισίματος, τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια να προσπαθούν να ανακάμψουν από τα χαμηλά ημέρας και τις Αγορές να “ξαναβάζουν στο κάδρο” Ιταλία και Ισπανία.

Υπενθυμίζεται ότι η S&P ανακοίνωσε ότι υπάρχει σημαντικός κίνδυνος η οικονομία της Ιταλίας να συνεχίσει να συρρικνώνεται και το β΄ εξάμηνο του 2013, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην υποβάθμισης της αξιολόγησης της Χώρας. Ο οίκος αξιολόγησης σημείωσε ότι η πολιτική αβεβαιότητα είναι ένας επιπλέον παράγοντας που συσκοτίζει τις προοπτικές της Ιταλικής οικονομίας.

Εν τω μεταξύ, ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, η Κυβέρνηση του οποίου έχασε την υποστήριξη του κόμματος του Σ. Μπερλουσκόνι την περασμένη εβδομάδα, προτίθεται να παραιτηθεί αφού προηγουμένως εξετάσει το εάν το Κοινοβούλιο μπορεί να περάσει τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Ιταλού Προέδρου Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο.

Ο Ιταλός Πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι η μη έγκριση του προϋπολογισμού "θα καταστήσει πιο σοβαρή την Κυβερνητική κρίση και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο" και πρόσθεσε ότι μετά την έγκρισή της, η παραίτησή του θα είναι "αμετάκλητη".

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Ιταλικά πολιτικά κόμματα εξετάζουν το να προκρίνουν την πρόωρη καταφυγή στις κάλπες την 10η Μαρτίου.

Το ΑΕΠ της Πορτογαλίας υποχώρησε κατά 0,9% κατά το τρίτο τρίμηνο, σε σχέση προς το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο και κατά 3,5% σε ετήσια βάση, ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής (IΝΕ).

Στα 1,24 δολ. τοποθετούν το στόχο για την ισοτιμία ευρώ/δολαρίου έως το τέλος του έτους οι αναλυτές της Royal Bank of Scotland, συμβουλεύοντας τους επενδυτές να πουλήσουν στα τωρινά επίπεδα. Στο επίκεντρο τους επόμενους μήνες η πολιτική αβεβαιότητα στην Ιταλία, μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του Πρωθυπουργού Mario Monti να παραιτηθεί.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κατά 14,2 δισ. δολάρια αύξησαν τα χρέη τους τα Αμερικανικά Νοικοκυριά τον Οκτώβριο, σύμφωνα με έκθεση της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ. Η αύξηση στα καταναλωτικά δάνεια ήταν σημαντικά πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για αύξηση 12 δισ. δολαρίων.

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι το "δημοσιονομικό βάραθρο" που διαφαίνεται στις ΗΠΑ απειλεί την παγκόσμια υπεροχή της Χώρας, ενώ κινδυνεύει να επηρεάσει μια παγκόσμια ανάκαμψη που παραμένει "εύθραυστη".


Επιστρέφοντας στο ΧΑ

Επιστρέφοντας στο εγχώριο Χρηματιστηριακό ταμπλώ και σύμφωνα με την άποψη παραγόντων της Αγοράς, ακόμα και αν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων, το οποίο προλειαίνει το έδαφος για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, η μεταβλητότητα στον Τραπεζικό κλάδο θα διατηρηθεί, καθώς οι επενδυτές θα επικεντρωθούν στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών και της εφαρμογής του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής σε ένα επιδεινούμενο διεθνές περιβάλλον.

Εξαιρουμένων των Τραπεζών, για ένα αξιοπρόσεκτο αριθμό εισηγμένων θα υπάρξουν σημαντικά μεγαλύτερες αποδόσεις, κάτι που η ίδια η Αγορά το έχει δείξει ήδη. Για αυτούς τους τίτλους, η Αγορά εκτιμά πως δύσκολα θα έχουν και άλλα αρνητικά νέα να προεξοφλήσουν, με πιθανή εξαίρεση κάποιες απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις.

Δεν αποκλείεται ο Δεκέμβρης να είναι μήνας αποδόσεων μιας και ένα “end year rally” θα έδινε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο Ελληνικό Χρηματιστήριο για την νέα χρονιά, είναι η εκτίμηση αρκετών αναλυτών που παρακολουθούν την κινητικότητα εκτός Τραπεζικού ταμπλώ.

Από εκεί και πέρα ξεκινώντας από το ταμπλώ του 25αρη, αξίζει να σημειωθεί η 3η συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για την MIG, που όπως προαναφέρθηκε έκλεισε και στο υψηλό ημέρας.
Στο υψηλό ημέρας έκλεισε και η ΔΕΗ που έχει μπροστά της την αντίσταση στα 5,20 ευρώ και αν την υπερκεράσει θα ανοίξει δρόμο για τα 5,70 ευρώ.

Στο υψηλό ημέρας και ο ΟΠΑΠ που άφησε πίσω του τον απλό ΚΜΟ των 200 ημερών (5,33) ενδυναμώνοντας την ανοδική τάση. Επόμενη αντίσταση στην ζώνη 5,75 – 5,90 ευρώ.

Με εντυπωσιακά ημερήσια κέρδη η Jumbo, μετά και την ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία στο 10,03% έναντι 9,98% προηγουμένως, ανήλθε η συμμετοχή της "Franklin Templeton Institutional LLC" στην εισηγμένη.

Μένοντας στο ταμπλώ του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης όπου αμετάβλητοι έκλεισαν οι τίτλοι των ΟΛΠ και Alpha Bank, με αρνητικό πρόσημο τερμάτισαν την συνεδρίαση οι Coca-Cola (-2,24%), Motor Oil (-0,74%), Μέτκα (-0,46%), Τιτάν (-0,65%) και Εθνική (-2,14%).

Αντίθετα τα μεγαλύτερα κέρδη για MIG (+13,21%), Jumpo (+6,45%), Intralot (+5,7%). Κέρδη μεγαλύτερα του 4% για ΔΕΗ, Μυτιληναίο, ΟΠΑΠ, Folli Follie Group, ενώ με μικρότερα κέρδη έκλεισαν οι υπόλοιπες μετοχές που απαρτίζουν τον FTSE25.

Ο Γενικός Δείκτης, μετά τις 11.10, κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο και έκλεισε πολύ κοντά στο υψηλό ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 852,63 μονάδες με κέρδη 1,42%, ενώ ο τζίρος αναρριχήθηκε στα 51,1 εκατ. από τα οποία τα 3,4 αφορούσαν “πακέτο” 1656000 τεμ. για την Fourlis στα 2,03 ευρώ.

Άκρως ικανοποιητική η τελική εικόνα με 123 ανοδικές μετοχές έναντι 41 πτωτικών και για 26 τίτλους τα ημερήσια κε΄ρδη ξεπέρασαν το 8%.

Προχωρώντας χαμηλότερα του 25αρη, δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση συμπλήρωσε η Cyclon, όπως και η Επίλεκτος που αύξησε εντυπωσιακά συναλλαγές, ενώ συνεχίστηκε η εποχική κινητικότητα στις θυγατρικές του ομίλου Βιοχάλκο.

Τρεις οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για την Κρέκα και τέσσερις για Ιντρακόμ, ΕΒΖ και InfoQuest.

Σε υψηλά 17 μηνών το Ιασώ, που έχει ξεκινήσει την πλαγιοανοδική του κίνηση από τα 0,503 ευρώ (κλείσιμο 28/8).

Υψηλά 15 μηνών για το Υγεία και 13 μηνών για την Fourlis (στο 16,2674% ήτοι σε 8.295.116 μετοχές, ανήλθε η συμμετοχή της Δάφνης Φουρλή στην εταιρεία, στις 10 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη)

Κλείσιμο υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 4,00 ευρώ και νέο υψηλό 25 μηνών για την Lamda Development, έστω και αν υποχώρησε κάπως από τα υψηλά ημέρας. “Αν και προς ώρας, δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Dogus θα είναι το “όχημα” της Lamda για νέες επενδύσεις στην Τουρκία, είναι βέβαιο ότι η εισηγμένη εταιρεία του ομίλου Λάτση απέκτησε έναν κραταιό σύμμαχο, που ίσως της χρειαστεί για την διεκδίκηση της Μαρίνας του ΟΛΘ, στην οποία έχει προκριθεί στην τελική φάση.

Η Dogus, που θα αποκτήσει το 50% της Μαρίνας Φλοίσβου, αποτελεί έναν πολυεθνικό Τουρκικό όμιλο-μαμούθ, με έσοδα 4,3 δισ. ευρώ και καθαρά κέρδη ύψους 1,18 δισ. ευρώ το 2011” αναφέρουν οι γνωρίζοντες.

Συναλλαγές 15μερου για τον γειτνιάζοντα Παρνασσό. Υπενθυμίζεται ότι η θυγατρική της Παρνασσός “Σείριος” βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το Δημόσιο για την Μαρίνα του Αγ. Κοσμά που διαθέτει 370 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών, ενώ ο Φλοίσβος 300.

Η εταιρεία έχει πάψει να πληρώνει μισθώματα στην “Ολυμπιακά Ακίνητα”, καθώς έχει καταβάλει μέχρι τώρα 27 εκατ. ευρώ σε μισθώματα και δεν της έχει παραδοθεί το σύνολο των χώρων που προβλέπονται από την σύμβαση.


Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Ο Γενικός Δείκτης χωρίς τη βοήθεια της “Τραπεζοκίνησης” προσπαθεί στις τελευταίες συνεδριάσεις να προσεγγίσει και ννα υπερκεράσει την ισχυρή βραχυχρόνια ζώνη αντίστασης των 846 με 855 μονάδων, όπου η πιθανή ανοδική διάτρηση με παραμονή για τουλάχιστον δύο συνεδριάσεις πάνω από αυτή και με αυξημένο τζίρο συναλλαγών θα επαναφέρει το δείκτη σε ανοδική τροχιά προς την περιοχή αντίστασης των 900 με 910 μονάδων, εκτιμά ο Απόστολος Μάνθος (μέλος επενδυτικής επιτροπής Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ).

Στην αντίθετη περίπτωση η αδυναμία διάτρησης θα επιφέρει φυγόκεντρες καθοδικές τάσεις αρχικά προς τον απλό κινητό μέσο των 21 ημερών στις 813 μονάδες και μετέπειτα προς τη κάτω πλευρά του ανοδικού καναλιού στις 778 μονάδες περίπου.

Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται ο Τραπεζικός δείκτης ο οποίος παλεύει τεχνικά με τη στήριξη, που παρέχει τόσο το καθοδικό “μαξιλάρι” των 237 με 229 μονάδων όσο και η κάτω πλευρά του τριγωνικού σχηματισμού. Αλλαγή στην υπάρχουσα βραχυχρόνια καθοδική εικόνα θα δοθεί με την ανοδική τμήση του απλού κινητού μέσου των 21 ημερών και κυρίως με την επιτυχημένη ανοδική διάσπαση της άνω πλευράς του τριγώνου, στις 288 μονάδες.

Προς το παρόν πάντως ιδιαίτερη προσοχή χρήζει η διατήρηση της στήριξης των 229 μονάδων, καθώς μια πιθανή καθοδική διάτρηση θα οδηγήσει βίαια το Τραπεζικό Δείκτη προς τη ζώνη των 207 με 200 μονάδων.

Μέσα στο μεσοπρόθεσμο ανοδικό κανάλι συνεχίζει να λαμβάνει τιμές ο τίτλος του ΟΤΕ μετά και την επιτυχή επαφή με την κάτω πλευρά στήριξης.

Ο αρχικός βραχυχρόνιος ανοδικός στόχος εντοπίζεται στο εσωτερικό κανάλι, στα 4,40 με 4,68 ευρώ ενώ ο αμέσως επόμενος βρίσκεται στα 5,24 ευρώ. Φυσιολογικά αλλαγή στο ανοδικό σενάριο θα πραγματοποιηθεί με την καθοδική διάσπαση των 4,00 και 3,9Ο ευρώ.

Ενόσω ο Γενικός Δείκτης “κωλυσιεργεί” πέριξ των 850 μονάδων υπάρχουν ορισμένοι μετοχικοί τίτλοι -υγιών εταιρειών- όπως η Ελτον, ο Καράτζης και η Σωλ. Κορίνθου όπου προετοιμάζονται να γυρίσουν σελίδα διαφεύγοντας ανοδικά από επίπεδα αντίστασης 4ετίας, 5ετίας και 2ετίας αντίστοιχα.

Τα νούμερα ενδιαφέροντος εντοπίζονται ανάλογα, στα 0,73 με 0,80 ευρώ για την Ελτον, στα 2,32 ευρώ για τον Καράτζη, όπου εάν διασπαστεί βαδίζει στα 3,11 ευρώ και στα 2 με 2,37 ευρώ για τη Σωλ. Κορίνθου.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τεχνικής απόψεως το προσεχώς σχηματιζόμενο εβδομαδιαίο candlestick για τον Αμερικάνικο δείκτη S&P 500, καθώς εάν εισχωρήσει πάνω από την αντίσταση των 1427 μονάδων θα βάλει ως μερικό στόχο το τριγωνικό σχηματισμό, που εκτείνεται έως την καθοδική γραμμή αντίστασης, στις 1440 μονάδες.

Πιθανό κλείσιμο όμως της εβδομάδος χαμηλότερα των 1427 μονάδων και με μεγάλη “πάνω σκιά” θα σημάνει την αδυναμία των “Βulls” προϊδεάζοντάς μας για ένα “pullback” προς τις 1396 μονάδες, σύμφωνα με την άποψη του κ. Μάνθου.


-------ΧΠΑ

Ανοδικά ξεκίνησε και η νέα εβδομάδα, με τις συναλλαγές να παραμένουν στα επίπεδα της Παρασκευής.Τα Σ.Μ.Ε. παρουσιάζοντας μικρή αύξηση έφθασαν τα 40.950 συμβόλαια.

Το συμβόλαιο του 20αρη, με σχετικά καλύτερη συμπεριφορά από τον αντίστοιχο δείκτη στην υποκείμενη, γύρισε σε υπερτίμηση 0,46%.Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 3.745, τιμή εκκαθάρισης 298,25), κινήθηκαν μεταξύ 290,5 και 299,25 μονάδων.Τίποτα το ιδιαίτερο από τα ξένα χαρτοφυλάκια.

Δεν σημειώθηκε δανεισμός τίτλων, ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (12.630), Alpha Bank (6.278), Κύπρου (1.115), ΔΕΗ (1.345), ΟΤΕ (4.733), ΟΠΑΠ (3.155), Πειραιώς (3.635), Μυτιληναίο (885), Eurobank (346), ΓΕΚ (1.412), Intralot (1.081), CPB (946), MIG (2.213), Ελλάκτωρα (331), ΕΧΑΕ (152), Ελ. Πετρέλαια (169), Σιδενόρ (325).

Σύμφωνα με την Alpha Finance, ιδιαίτερα περιορισμένη υπήρξε η συμμετοχή των επενδυτών στην αγορά δικαιωμάτων του FTSE large cap καθώς σημειώθηκαν μόλις 271 τεμάχια (35 calls και 236 puts) ενώ η τεκμαρτή μεταβλητότητα στα at-the-money δικαιώματα παρέμεινε στο 51%.Σύμφωνα με το Χ.Α. δεν σημειώθηκαν ανοιχτές πωλήσεις.

Επίσης, δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Eurobank (3.950.349 τεμ.), Εθνική (5.030.306 τεμ.).

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v