Έσπασε τα κοντέρ η Σοφοκλέους

Εκτίναξη 30% για τις τράπεζες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας Alpha-Eurobank. Προσδοκίες για "ντόμινο" ανακατατάξεων. Επιστροφή στις 1.000 μονάδες για τον ΓΔ. Άλμα άνω του 20% για ΔΕΗ, Ελλλάκτωρ, Μυτιληναίο. 

Το σημερινό +29,12% του Τραπεζικού δείκτη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη άνοδος από το 1985 και μετέπειτα.

Η μεγαλύτερη έχει σημειωθεί στις 2/12/1985 (+49,12%) όταν ο εν λόγω δείκτης έκλεισε στις 37,43 μονάδες (!)

Το μη αναμενόμενο, όσον αφορά το timing που επετεύχθη, deal μεταξύ Alpha Bank και Eurobank, δημιούργησε συνθήκες ανοδικής εκτόνωσης στον ταλαιπωρημένο Τραπεζικό κλάδο, αλλά και προσδοκίες για “ντόμινο” ανακατατάξεων, που εννοείται πως αν διαψευστούν θα επαναφέρουν τάχιστα την επιφυλακτικότητα.

Η Αγορά δεν περίμενε να ακούσει ούτε τους όρους της απαιτούμενης αύξησης κεφαλαίου και του ΜΟΔ και ξεκίνησε επιθετικά, ενώ η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σε ακολουθία ενημέρωσης από τις εταιρείες αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιρειών αυτών, μέχρις ότου το επενδυτικό κοινό ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των συνεδριάσεων τους και τους όρους της συμφωνίας.

Ανεστάλη ακόμη προσωρινά και η διαπραγμάτευση όλων των Παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων δανεισμού και των Διαπραγματεύσιμων Αμοιβαίων Κεφαλαίων ALPHA ETF FTSE ATHEX 20 και NBGAM ETF ΓΔ Χ.Α, για να ακολουθήσει η άρση αναστολής μετά τις 14.30.

Η σχέση ανταλλαγής στην προτεινόμενη συγχώνευση της Eurobank με την Alpha Bank θα είναι επτά μετοχές της EFG για κάθε πέντε μετοχές της Alpha Bank.

Συγκρατημένες οι πρώτες δηλώσεις – εκτιμήσεις ξένων αναλυτών αναφέρουν πως με τη σύμπραξη των δύο Τραπεζών αντιμετωπίζονται οι ανησυχίες περί προσφυγής τους στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για αναδιάρθρωση κεφαλαίων, κίνηση που θα οδηγούσε στην Κρατικοποίησή τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις ξένων Τραπεζικών στελεχών στους Financial Times η επικείμενη συγχώνευση των Alpha Bank και Eurobank είναι η πρώτη θετική είδηση τον τελευταίο από την Ελληνική οικονομία και θα λειτουργήσει σταθεροποιητικά σε μία περίοδο αβεβαιότητας για τις Ελληνικές Τράπεζες.

Η ενοποίηση στον Ελληνικό Τραπεζικό κλάδο έχει νόημα, δεδομένου του κατακερματισμού της Αγοράς, τονίζει η Deutsche Bank και επισημαίνει ότι “βλέπουμε αυτή τη συμφωνία ως αναγκαίο βήμα για την αποδοτικότητα, αλλά μια ευρεία επανα-αξιολόγηση, είναι ακόμη εξαρτημένη από την ικανότητα της Χώρας να πείσει τις Αγορές”. Εκτιμά ακόμη ότι το νέο σχήμα που θα προκύψει θα πρέπει να αυξήσει το κεφάλαιο, γι αυτό παραμένει επιφυλακτική εν όψει της αναγκαίας επανακεφαλαιοποίησης.

Από εκεί και πέρα, ασφαλώς και υπάρχει και η πιο συγκρατημένη σχολή σκέψης και μάλιστα παραθέτει αρκετά λογικοφανή επιχειρήματα.

Σύμφωνα με αυτά, το deal είχε πολλά χαρακτηριστικά “άγχους” και έγινε εσπευσμένα υπό την πίεση της κατάρρευσης των αποτιμήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το κλείσιμο της Παρασκευής η κεφαλαιοποίηση της Eurobank είχε υποχωρήσει χαμηλότερα από το 1 δισ ευρώ, ενώ αυτή της Alpha Bank ήταν οριακά υψηλότερη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η συμφωνία έλαβε χώρα, όταν όλοι όσοι βρίσκονται εξαιρετικά κοντά στις εξελίξεις, στον εγχώριο Τραπεζικό κλάδο, υποστήριζαν ότι καμία εξέλιξη συμφωνίας δεν μπορεί να υπάρξει όσο παραμένει περιορισμένη η “ορατότητα” στο τι θα γίνει με τη συμμετοχή των ιδιωτών (PSI) στο πρόγραμμα ανταλλαγής – μετακύλισης Ελληνικών ομολόγων και βέβαια δεν έχει βγει ακόμα ο “λογαριασμός” των διαγνωστικών τεστ της BlackRock Solutions, όσον αφορά τα δανειακά χαρτοφυλάκια των Ελληνικών Τραπεζών.

Επίσης σημαντικά ερωτήματα προκύπτουν στο τι εξελίξεις θα υπάρξουν για τα υπεράριθμα καταστήματα που θα προκύψουν μετά την συγχώνευση και βέβαια με το πλεονάζον προσωπικό.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, η ενίσχυση των κεφαλαίων θα επιτευχθεί μέσω οργανικών πρωτοβουλιών που θα αποφέρουν το ισοδύναμο κεφαλαίων Core Tier 1 άνω των 2,1 δισ., με την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού ύψους 500 εκατ. ευρώ το οποίο θα καλυφθεί από την Paramount (Κατάρ), καθώς και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,25 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα για το ομολογιακό που θα καλύψει το Κατάρ, θα είναι τριετούς διάρκειας, με ετήσιο κουπόνι 10% και τιμή μετατροπής στα 1,7 ευρώ ανά μετοχή.

Η συγχώνευση αναμένεται να εγκριθεί από έκτακτες γενικές συνελεύσεις τον Νοέμβριο και η ολοκλήρωση της συγχώνευσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί περί τα μέσα Δεκεμβρίου του 2011. Εντός του πρώτου εξαμήνου του 2012 θα πραγματοποιηθεί τόσο η σχεδιαζόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όσο και το ομολογιακό.

Στα σενάρια για άμεσες εξελίξεις στον Τραπεζικό κλάδο, την πρώτη απάντηση την έδωσε η Πειραιώς, τονίζοντας (μέσω ανώτατου στελέχους) στο Reuters ότι στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται σε συζητήσεις για συγχώνευση.

Εννοείται ότι η σημερινή Τραπεζική έκρηξη, βρήκε σημαντική ανταπόκριση όχι μόνο στον υπόλοιπο 20αρη, αλλά και σε πολλούς τίτλους μεσαίας και μικρότερης κεφαλαιοποίησης, όμως ασφαλώς και οι αποδόσεις, στις περισσότερες περπτώσεις, ήταν σημαντικά χαμηλότερες, ενώ παραμένει ζητούμενο η συνέπεια και η συνέχεια.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι στο Τραπεζικό ταμπλό σημειώθηκαν φαινόμενα 1999, καθώς οι περισσότεροι τίτλοι “κλείδωσαν” στο ανώτατο όριο ανόδου και πλέον αρκετές εντολές σε χρηματιστηριακά γραφεία δίνονταν “market” και για όποιο Τραπεζικό τίτλο ήταν ακόμα ανοιχτός σε συναλλαγές (!)

Μόλις η συντριπτική πλειονότητα των Τραπεζικών τίτλων “κλείδωσαν” με σημαντικό ανεκτέλεστο αγορών, πρέπει να σημειωθεί ότι αυξήθηκε σημαντικά η κινητικότητα στους υπόλοιπους τίτλους του 20αρη, ενώ μεσαία και μικρότερη κεφαλαιοποίηση ακολούθησαν με σχετική “δυσφορία”. Σημαντικό ρόλο στην γενικότερα επιθετική εικόνα του ταμπλό έπαιξε και το αξιοπρόσεκτο “short covering” που δεν αποκλείεται να συνεχίσει να επιχορηγεί την ανοδική τάση αν αυτή έχει πειστικά χαρακτηριστικά.

Από την άλλη συνεχίστηκε η κινητικότητα στις Αγορές ομολόγων με τα spreads του Ευρωπαϊκού Νότου να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία και μάλιστα το Ιταλικό 10ετές να προσπερνά το Ισπανικό, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Θετική εικόνα και στα μεγάλα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια (αργία στο Λονδίνο), αν και οι εκτιμήσεις αναφέρονται όλο και περισσότερο για επιβράδυνση της ανάπτυξης, αν όχι επιστροφή στην ύφεση.

Η παγκόσμια οικονομία ενδέχεται να διανύσει επτά ισχνά χρόνια, ως αποτέλεσμα των προγραμμάτων λιτότητας, προειδοποιεί ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, ενώ τόνισε την ανάγκη για στενότερη συνεργασία σε θέματα οικονομικής πολιτικής στην Ευρώπη. “Αλλά για να γίνει αυτό, είναι αναγκαία η άμεση δημοσιονομική προσαρμογή και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα”.

Ανοδικό ξεκίνημα και στην Wall Street μετά τα θετικά μηνύματα από το μέτωπο των καταναλωτικών δαπανών.

Πιο συγκεκριμένα, αύξηση 0,8% εμφάνισαν οι καταναλωτικές δαπάνες τον Ιούλιο, υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Επιστρέφοντας στο Χ.Α. και με το σημερινό +14,37% ο Γενικός Δείκτης μετά από οκτώ συνεδριάσεις, επέτρεψε εκ νέου υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 1000 μονάδων, ενώ τα περισσότερα συντηρητικά χαρτοφυλάκια δεν πήραν μέρος στη σημερινή εκρηκτική εκτόνωση καθώς οι περισσότεροι Τραπεζικοί τίτλοι άνοιξαν πολύ κοντά στο ανώτατο όριο ανόδου.

Ας σημειωθεί ότι οι τίτλοι του 20αρη απέσπασαν το 88% του συνολικού τζίρου, ενώ από το Τραπεζικό ταμπλό με πωλητές έκλεισαν μόνο οι τίτλοι των Κύπρου και TBank.

Περισσότερο αισιόδοξοι οι ασχολούμενοι με την Αγορά Παραγώγων οι οποίοι σε συνδυασμό με το κλείσιμο “αντίθετων” θέσεων δημιούργησαν αξιοπρόσεκτες υπερτιμήσεις στα Σ.Μ.Ε. του πρώτου μήνα για FTSE και επιμέρους μετοχές.

Έτσι και ενώ ο FTSE στην υποκείμενη Αγορά έκλεισε στις 430,42 μονάδες, η τελευταία πράξη στο Χ.Π.Α. έγινε στις 454 μονάδες (ενδοσυνεδριακό υψηλό 473,75).

Η Alpha Bank στο Χ.Α. έκλεισε στα 2,47 ευρώ, ενώ το υψηλό ημέρας στο Χ.Π.Α. σημειώθηκε στα 3.14 ευρώ και η τελευταία πράξη στα 3,02 ευρώ.

Η Εθνική στο Χ.Α. έκλεισε στα 3,61 ευρώ, ενώ το υψηλό ημέρας στο Χ.Π.Α. σημειώθηκε στα 4,16 ευρώ και η τελευταία πράξη στα 4,00 ευρώ.

Η Eurobank στο Χ.Α. έκλεισε στα 2,24 ευρώ, ενώ το υψηλό ημέρας στο Χ.Π.Α. σημειώθηκε στα 2,43 ευρώ και η τελευταία πράξη στα 2,26 ευρώ. Στον εν λόγω τίτλο δεν αποκλείεται στις αμέσως επόμενες συνεδριάσεις να επιστρέψουν οι ρευστοποιήσεις από όσους έχουν αποφασίσει να μηδενίσουν θέσεις λόγω εξόδου της μετοχής από τον Ευρωπαϊκό δείκτη Stoxx 600.

Το Ταχ. Ταμιευτήριο στο Χ.Α. έκλεισε στα 1,36 ευρώ, ενώ το υψηλό ημέρας στο Χ.Π.Α. σημειώθηκε στα 1,60 ευρώ και η τελευταία πράξη στα 1,53 ευρώ.

Χλοοτάπητας το ταμπλό του 20αρη, όπου με κέρδη 30% έκλεισαν οι Alpha Bank, MIG, μεγαλύτερα του 29% οι Εθνική, Κύπρου, Ταχ. Ταμιευτήριο και Eurobank, του 28% η Πειραιώς, του 27% η MPB, του 25% ο Μυτιληναίος και του 24% η ΔΕΗ.

Μικρότερα, αλλά σε καμία περίπτωση ευκαταφρόνητα, τα κέρδη για τις υπόλοιπες μετοχές του FTSE. Ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, αναρριχήθηκε μέχρι τις 1023,37 μονάδες (15.32) και έκλεισε τελικά στις 1006,59 με κέρδη 14,37%, ενώ ο τζίρος πλησίασε τα 87 εκατ. από τα οποία τα 1,8 αφορούσαν “πακέτα”.

Πιθανόν και ανεπανάληπτη η τελική εικόνα με 170 ανοδικές μετοχές έναντι 13 πτωτικών και 32 τίτλοι έκλεισαν με ημερήσια κέρδη από 19 έως 30%.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Το deal Alpha BankEurobank έβαλε βραχυπρόθεσμο stop στην πτωτική τάση που είχε εγκαθιδρυθεί στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, όμως από εκεί και πέρα όλα τα αρνητικά μέτωπα παραμένουν ανοικτά, τονίζει ο Στρατής Πολυχρονέας.

Τα σημαντικά θέματα που εκκρεμούν, όπως το κόστος και ο τρόπος μετακύλισης των Κρατικών ομολόγων στα χαρτοφυλάκια των Τραπεζών, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 6μήνου (ενδέχεται να εμπεριέχει και το κόστος μετακύλισης των ομολόγων) και ο έλεγχος από τη Black Rock πρέπει να επιλυθούν και να ανακοινωθούν το δυνατόν συντομότερο προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο στον Τραπεζικό κλάδο.

Η εικόνα που παρουσιάζεται βέβαια σε καμία περίπτωση δεν ευνοείται από την πορεία της οικονομίας, αλλά και τις δηλώσεις των Ευρωπαίων εταίρων οι οποίοι ζητούν πρόσθετες εγγυήσεις για να χορηγήσουν την οικονομική βοήθεια που τους αναλογεί βάσει των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής του Ιουλίου.
 
Και μπορεί η Γερμανία να ανακοινώνει ότι δεν χρειάζονται πρόσθετες εγγυήσεις για την εκταμίευση των χρημάτων παρά μόνο η ικανοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί, αλλά δυστυχώς η κατάσταση περιπλέκεται όταν υπάρχει “προηγούμενο”, όπως συχνά αναφέρεται στα νομικά (διμερής συμφωνία με την Φινλανδία για την παροχή πρόσθετων εγγυήσεων από την Ελλάδα).

Η ουσιαστική ανησυχία βέβαια έγκειται στην απόκλιση των μακροοικονομικών στοιχείων από τους στόχους που έχουν τεθεί, με τη συρρίκνωση του ΑΕΠ μάλιστα να αναθεωρείται τελευταίως από το -3.9% στο -4,5% με -5,3% για το 2011.

Την ίδια στιγμή στελέχη ξένων οίκων εκτιμούν την πτώχευση της Ελλάδας πριν από το τέλος του 2011, ενώ άλλοι προτείνουν την αποπομπή της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ μαζί με αυτών της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας προκειμένου να μπορέσει η Ευρωζώνη και η ειδικότερα η Ιταλία και η Ισπανία να αντιμετωπίσουν επιτυχώς της κρίση χρέους.
 
Κατά συνέπεια η σημαντική απουσία θετικών καταλυτών στο εσωτερικό σε συνδυασμό με την πτωτική τάση στις ξένες Αγορές, δεν επιτρέπει, στην τρέχουσα φάση τουλάχιστον, την άκρατη αισιοδοξία, εκτιμά ο αναλυτής της Solidus Sec.

Η ανακοίνωση της συγχώνευσης μεταξύ της Alpha Bank και της Eurobank και η είσοδος του Κρατικού επενδυτικού fund του Κατάρ ως στρατηγικού επενδυτή προσέλκυσε το αγοραστικό ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας με αποτέλεσμα ο Γενικός Δείκτης να πραγματοποιήσει έντονη ανοδική αντίδραση, ενώ παρόμοιο ποσοστό έχει να δει από την 9η Απριλίου του 1990, επισημαίνει ο Μάνος Χατζηδάκης.

Στο τεχνικό κομμάτι, οι τάσεις συσσώρευσης πέριξ των χαμηλών έτους των 866 μονάδες, βρήκαν διέξοδο σε μία έντονη ανοδική κίνηση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η επαναπροσέγγιση του κινητού μέσου των 30 ημερών, ο οποίος διέρχεται από τις 1.079 μονάδες, αντίσταση η οποία εφόσον διασπαστεί αναμένεται να επιταχύνει τους ρυθμούς της ανόδου, ενεργοποιώντας συγχρόνως σήματα τοποθετήσεων σε χαρτοφυλάκια τα οποία κινούνται βάση τεχνικών χαρακτηριστικών.

Επιπλέον ενθαρρυντικά στοιχεία αποτελούν τόσο η είσοδος του ταλαντωτή RSI (14) σε ουδέτερα επίπεδα τιμών, η ενεργοποίηση σημάτων βραχυπρόθεσμων τοποθετήσεων από τον ταλαντωτή MACD καθώς και η αύξηση της συναλλακτικής δραστηριότητας, απαιτούμενο στοιχείο για την απορρόφηση της προσφοράς.

Παρ’ όλα αυτά το κλίμα παραμένει ευμετάβλητο καθώς δεν αποκλείονται οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στις επόμενες συνεδριάσεις.

Εφιστάται η προσοχή σε τοποθετήσεις βραχυπρόθεσμού χαρακτήρα οι οποίες θα γίνουν σε μια λογική εκμετάλλευσης της τάσης καθώς η ψυχολογία εύκολα μπορεί να μεταβληθεί αφού οι συνθήκες στην πραγματική οικονομία παραμένουν “απαιτητικές”. Η άνοδος πιθανόν να δώσει ευκαιρίες απεγκλωβισμού σε όσους τοποθετήθηκαν κοντά στις 1000 μονάδες και με ένα καλό κλίμα ψυχολογίας και νέων συμφωνιών ο Γενικός Δείκτης θα “αγοράσει αρκετό χρόνο” από τα χαμηλά των 866 μονάδων.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά το deal Alpha BankEurobank, ο υπεύθυνος επενδυτικής στρατηγικής της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ επισημείνει: Ζητούμενο αποτελεί επίσης η αύξηση του αριθμού των μετοχών (stock overhang) καθώς οι νέες μετοχές μαζί με τις παλιές ενδέχεται να ξεπεράσουν κατά πολύ το 1,1 δισ δεδομένου του ότι οι τιμές στο Χρηματιστήριο βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα. Το μέγεθος της Τράπεζας δεν είναι κατά ανάγκη πλεονέκτημα.

Οι κινήσεις αναδιάρθρωσης και η μείωση των επικαλύψεων στο δίκτυο και τις διοικητικές λειτουργίες θα κρίνουν τις συνέργιες και τις οικονομίες κλίμακας. Η επιβραδυνόμενη πιστωτική επέκταση, η αύξηση των επισφαλειών και η ύφεση στην εγχώρια Αγορά καθιστούν επιτακτική την δημιουργία αξίας “εκ των έσω” καθώς δεν διαφαίνεται άμεσα άλλος τρόπος αύξησης της περιουσίας ων μετόχων.
 
Επομένως το κόστος θα είναι σημείο κλειδί για την επιτυχία της συγχώνευσης.

--------ΧΠΑ

Εντυπωσιακή αλλαγή σκηνικού και εκρηκτική άνοδος, έστω και αν οι συναλλαγές ξεκίνησαν μετά τις 14.30 όταν και έγινε η άρση αναστολής διαπραγμάτευσης.

Σαφώς καλύτερη συμπεριφορά από το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης, με αποτέλεσμα ο πρώτος μήνας να κλείσει με εκπληκτικό premium 7,54%. Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 8597, τιμή εκκαθάρισης 463,08) κινήθηκαν μεταξύ 419 και 473,75 μονάδων. Πωλήσεις στα υψηλά ημέρας από τα ξένα χαρτοφυλάκια.

Η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του FTSE/ASE-20 μειώθηκε στο 52% ενώ χαμηλά παρέμεινε η ημερήσια δραστηριότητα αφού άλλαξαν χέρια 855 δικαιώματα υψηλής κεφαλαιοποίησης (621 δικαιώματα αγοράς και 234 δικαιώματα πώλησης).

Σχετικά αυξημένος ο δανεισμός τίτλων (92100 Πειραιώς, 42500 Κύπρου, 16500 Intralot, 600300 Alpha Bank, 5658900 Eurobank, 20000 ΓΕΚ), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (17183), Alpha Bank (8703), Πειραιώς (5080), Eurobank (7835), ΟΤΕ (1308), Αγροτική (4095), ΔΕΗ (2762), Κύπρου (5985), Μυτιληναίο (1169), ΟΠΑΠ (1326), Ταχ. Ταμιευτήριο (2739), Intralot (1383), MPB (1540), MIG (4148), Motor Oil (294), Ελ. Πετρέλαια (170), Τιτάνα (159), Ελλάκτωρα (718), ΕΧΑΕ (292), Μέτκα (352), ΓΕΚ (677), Coca-Cola (341).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. στην συνεδρίαση της 29/8 δεν σημειώθηκαν “ανοιχτές” πωλήσεις. Επίσης δεν σημειώθηκε κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (7784702 τεμ.), Εθνική (14127637 τεμ.), Πειραιώς (18252491 τεμ.), ΟΤΕ (5417902 τεμ.), MIG (4364413 τεμ.), MPB (5329987 τεμ.), Eurobank (12449912 τεμ.) Κύπρου (8560831 τεμ.).
Ας σημειωθούν τα 320 δικαιώματα αγοράς για την Εθνική, λήξεως Σεπτεμβρίου, με τιμή εξάσκησης τα 3,40 ευρώ.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v