Σοφοκλέους: The... Final Countdown ?

Όσοι νομίζουν ότι το επενδυτικό κοινό αρκείται σε μετάθεση των προβλημάτων, απλώς κάνουν λάθος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλα αυτά τα λίγο- πολύ γνωστά προβλήματα, που βασανίζουν εδώ και μήνες το Χρηματιστήριο, θα επιφέρουν τώρα το ”τελειωτικό χτύπημα” με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Τρίτωσε το κακό ή όχι θα φανεί τη Δευτέρα. Με την καταγραφή χαμηλής τιμής 52 εβδομάδων, στις 1.703,8 μονάδες έκλεισε αυτή η εβδομάδα, και το μεγάλο στοίχημα παίζεται την ερχόμενη.

Θα αποδώσουν τελικά όλες αυτές οι φιλότιμες προσπάθειες όσων μανιωδώς δανείζουν, πουλάνε ανοικτά ”σορτάρουν” και επιδιώκουν να δουν το Δείκτη στις 16.. μονάδες.

Οι περισσότερες ενδείξεις είναι με το μέρος των υποτιμητών, καθώς η επίθεση στη μετοχή της Εθνικής απέδωσε οδηγώντας στην καταγραφή χαμηλής τιμής, ο γνωστός- άγνωστος ξένος πωλητής επανεμφανίστηκε στον ΟΤΕ και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα γενικευμένης αστάθειας με ενδεικτική την περίπτωση της Connection.

Επιβεβαιώνεται, πως το μεγαλύτερο μέρος του επενδυτικού κοινού δεν αρκείται σε προσπάθειες μετάθεσης βαρών, υποχρεώσεων, προβλημάτων, προτού διαπιστωθεί ενεργά κάτι τέτοιο από την πλευρά του επιχειρηματία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλα αυτά τα λίγο πολύ γνωστά προβλήματα, που βασανίζουν εδώ και μήνες το Χρηματιστήριο, θα επιφέρουν τώρα το ”τελειωτικό χτύπημα” με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v