Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισχυρή διόρθωση μέσω ΕΤΕ και ΟΤΕ

Δείχνουν να πιέζονται χαμηλότερα τα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά τις εκ νέου σημαντικές απώλειες που κατέγραψε σήμερα το χρηματιστήριο της Σαγκάης και φαίνεται να ακολουθεί σε αυτό και η Σοφοκλέους, υπεραποδίδοντας μάλιστα σε απώλειες έναντι των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων. Από το τραπεζικό ταμπλώ, με θετικό πρόσημο διασώζονται μόνο MIG και ΤτΕ.

του Α. Αναγνωστόπουλου

Δείχνουν να πιέζονται χαμηλότερα τα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά τις εκ νέου σημαντικές απώλειες που κατέγραψε σήμερα το χρηματιστήριο της Σαγκάης και φαίνεται να ακολουθεί σε αυτό και η Σοφοκλέους, υπεραποδίδοντας μάλιστα σε απώλειες έναντι των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.

Είναι ενδεικτικό ότι από το τραπεζικό ταμπλώ, με θετικό πρόσημο διασώζονται μόνο Marfin Investment Group και Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ από τους υπόλοιπους θεωρούμενους δεικτοβαρείς τίτλους, θετικά κινούνται Τιτάνας, Ελληνική Τεχνοδομική και Ελληνικά Πετρέλαια.

Ελάχιστα λεπτά πριν το τέλος της συνεδρίασης, η σχέση ανοδικών-πτωτικών μετοχών διαμορφώνεται στο 1 προς 2 ενώ σαφώς επιφυλακτικότερη σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις είναι η εικόνα σε μικρή και μεσαία κεφαλαιοποίηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v