Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Στα 33,5 αυξάνει την τιμή η Goldman Sachs

Στα 33,5 ευρώ, από 32 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για την Coca Cola 3E η Goldman Sachs, με έκθεσή της στις 4/6, στην οποία διατηρεί την σύσταση ”neutral”. Η αύξηση της τιμής-στόχου αντανακλά τις δηλώσεις της διοίκησης της εταιρείας που αφήνουν να εννοηθεί ότι οι τρέχουσες ελεύθερες ταμειακές ροές θα χρησιμοποιηθούν είτε για την χρηματοδότηση εξαγορών, ή θα επιστραφούν στους μετόχους μέσω ειδικού μερίσματος.

3Ε: Στα 33,5 αυξάνει την τιμή η Goldman Sachs
Στα 33,5 ευρώ, από 32 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για την Coca Cola 3E η Goldman Sachs, με έκθεσή της στις 4/6, στην οποία διατηρεί την σύσταση ”neutral”.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η αύξηση της τιμής-στόχου αντανακλά τις δηλώσεις της διοίκησης της εταιρείας που αφήνουν να εννοηθεί ότι οι τρέχουσες ελεύθερες ταμειακές ροές θα χρησιμοποιηθούν είτε για την χρηματοδότηση εξαγορών, ή θα επιστραφούν στους μετόχους μέσω ειδικού μερίσματος.

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι από τις πρόσφατες παρουσιάσεις σε αναλυτές στην Πολωνία και την Ουγγαρία, φάνηκαν τόσο οι ισχυρές ικανότητες εκτέλεσης όσο και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Coca Cola ως ηγέτιδας της αγοράς, κάτι που, όπως υποστηρίζει η Goldman Sachs, αυξάνει την πεποίθησή της για διατήρηση της ισχυρής αύξησης του όγκου και της βελτίωσης των τιμών.

Η μετοχή της Coca Cola 3E ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 1ης Ιουνίου στα 34,20 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v