Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομόλογα:Τι κατέθεσε στον Εισαγγελέα η Π. Καραδήμα

Κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτη για τα ομόλογα των 280 και 70 εκατ. ευρώ η κ. Παναγιώτα Καραδήμα, γενική διευθύντρια του ΤΕΑΔΥ. Η κ. Καραδήμα έδωσε αναλυτικές εξηγήσεις για τη λειτουργία του Ταμείου και υποστήριξε ότι δεν έχει τυπική ή ουσιαστική ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο εκδόθηκαν τα ομόλογα.

Ομόλογα:Τι κατέθεσε στον Εισαγγελέα η Π. Καραδήμα
της Εύας Καραμανώλη

Κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτη για τα δύο ομόλογα των 280 και 70 εκατ. ευρώ η κ. Παναγιώτα Καραδήμα, γενική διευθύντρια του ΤΕΑΔΥ.

Η κ. Καραδήμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε αναλυτικές εξηγήσεις για τη λειτουργία του Ταμείου και υποστήριξε ότι δεν έχει τυπική ή ουσιαστική ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο εκδόθηκαν τα ομόλογα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Καραδήμα τόνισε πως η ίδια ήταν όργανο της διοίκησης του Ταμείου χωρίς εκτελεστική εξουσία, ενώ η εισήγησή της προς τα μέλη του Δ.Σ. δεν ήταν δεσμευτική.

Παράλληλα, φαίνεται να αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις του κ. Πρινιωτάκη με το ΤΕΑΔΥ, αλλά και ότι η Ακρόπολις είχε υποκαταστήσει τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΕΑΔΥ.

Σύμφωνα με πληφορορίες, ο Εισαγγελέας Εφετών, κ. Αντώνης Λιόγας, υπέβαλλε συνεχείς και πιεστικές ερωτήσεις σχετικές με τον ρόλο του πρώην προέδρου του ΤΕΑΔΥ, κ. Αγάπιου Σημαιοφορίδη.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα καταθέτει ο κ. Αγάπιος Σημαιοφορίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v