Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Επεσε... «βαριά» η ουκρανική κρίση

Ισχυρές απώλειες κατέγραψε σήμερα το χρηματιστήριο με αφορμή (και) τις εξελίξεις σε Ουκρανία, Γάζα. Πτώση άνω του 3% για Πειραιώς, Εθνική Tράπεζα, Alpha, ΕΛΠΕ, Motor Oil, Folli Follie. Αμετάβλητος ο ΟΠΑΠ. Σε εβδομαδιαία βάση ο ΓΔ σημείωσε κέρδη 0,29%.

Τα νέφη των ανησυχιών, βαραίνουν εκ νέου πάνω από το Ελληνικό Χρηματιστήριο, έστω και αν οι περισσότεροι από τους παράγοντες της Αγοράς επισημαίνουν ότι οι πιέσεις είναι "εισαγόμενες" και απλά η παντελής έλλειψη αγοραστικού ενδιαφέροντος και η "ρηχότητα" της Αγοράς, έδρασαν πολλαπλασιαστικά, στους πτωτικούς "κραδασμούς".

Το ήδη βαρύ κλίμα, μετά την απόφαση ΗΠΑ και ΕΕ να επιβάλουν νέες κυρώσεις στην Ρωσία, επιβαρύνθηκε περαιτέρω από την πτώση του αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών στην Ουκρανία και την απόφαση των Ισραηλινών να ξεκινήσουν χερσαίες επιχειρήσεις στη Γάζα. Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι Τραπεζικές εξελίξεις στην Πορτογαλία και τα δημοσιεύματα για πιθανή δεύτερη εταιρική χρεοκοπία Κατασκευαστικής εταιρείας στην Κίνα.

Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειονότητα της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας, ανεξάρτητα αν συμμετέχει ή όχι στις Αγορές, γνωρίζει ότι πολλοί από τους διεθνείς δείκτες είναι στα όρια "φούσκας" (αν δεν τα έχουν ήδη παραβιάσει), η πίεση στην υπερευαίσθητη ψυχολογία των ενεργών επενδυτών, πίεσε τις τιμές των μετοχών, καθώς οι περισσότεροι φοβούνται τις εξελίξεις που μπορεί να ακολουθήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο και επέλεξαν να τις παρακολουθήσουν με ... μειωμένες θέσεις (!)

Ερχόμενοι στα δικά μας, σημαντικό προβληματισμό δημιούργησε και η "δεύτερη ανάγνωση" της χθεσινής έκθεσης της JP Morgan, με τον διεθνή οίκο να ξεκινά την κάλυψη ομολόγων των Εθνικής, Alpha, Πειραιώς. Ο οίκος εκτιμά ότι οι Τράπεζες, μετά τα επικείμενα Ευρωπαϊκά "stress tests" θα έχουν διαχειρίσιμες κεφαλαιακές ανάγκες οι οποίες και εκτιμώνται στα 2 δισ. ευρώ. Έτσι, συνεχίζει, οι Τράπεζες δεν θα χρειαστεί να καταφύγουν στο ΤΧΣ για νέα κεφάλαια αλλά θα υπάρξει νέος γύρος τοποθέτησης Ιδιωτικών κεφαλαίων. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δικαιωθούν όλοι αυτοί που υποστηρίζουν, εδώ και καιρό, ότι σύντομα οι Τράπεζες θα προστρέξουν εκ νέου στην Αγορά, για νέα κεφαλαιακή ενίσχυση.

Αν αυτά τα σενάρια έλθουν τόσο νωρίς στο προσκήνιο και με δεδομένη την υψηλή βαρύτητα που έχουν οι Τραπεζικοί τίτλοι στον Δείκτη, παραμένει ζητούμενο το ποιες μετοχές του 25αρη θα ηγηθούν της επόμενης ανοδικής αντίδρασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραπεζικός δείκτης έκλεισε στο χαμηλό ημέρας, δίνοντας και δεύτερο συνεχόμενο κλείσιμο χαμηλότερα από την αποφασιστική στήριξη των 165 μονάδων, έχοντας σαν επόμενες στηρίξεις τις 152 και 141 μονάδες.

Το ίδιο άσχημα είναι τα πράγματα στους επιμέρους Δεικτοβαρείς Τραπεζικούς τίτλους.

Έτσι, μετά την Πειραιώς, σήμερα και η Alpha Bank έχασε την τιμή της πρόσφατης ΑΜΚ (0,65 ευρώ) και η αμέσως επόμενη τεχνική στήριξη εντοπίζεται στα 0,60 ευρώ.

Σημαντική απώλεια για την Εθνική το κλείσιμο χαμηλότερα από την αποφασιστική στήριξη των 2,50 ευρώ. Αν ο τίτλος συνεχίσει να κινείται "νότια", η επόμενη στήριξη οριοθετείται στην τιμή της πρόσφατης ΑΜΚ (2,20 ευρώ).
Κακή η τεχνική εικόνα και των Πειραιώς και Eurobank, με τις επόμενες τεχνικές στηρίξεις να εντοπίζονται στα 1,50 ευρώ και 0,33 ευρώ, αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα ολοκληρώθηκε και η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, που συνέπεσε με την λήξη των συμβολαίων Ιουλίου, στην Αγορά Παραγώγων. Η μέση ημερήσια μικτή αξία συναλλαγών μειώθηκε κατά 30%, σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα και διαμορφώθηκε στα 85,8 εκατ.

Σε εβδομαδιαία βάση ο Γενικός Δείκτης σημείωσε κέρδη 0,29% και ο Τραπεζικός κέρδη 0,15%. Από την αρχή του χρόνου ο Γενικός Δείκτης σημειώνει απώλειες 0,38%, ενώ ο Τραπεζικός δείκτης "ανεβάζει το κόστος" στο 12,34%.

Η επιστροφή της Ελλάδας στις Αγορές μετά από 4 χρόνια εξορίας φαίνεται πως δεν έχει πείσει τους αναλυτές, καθώς η ισχυρή πλειονότητα εκτιμά πως θα είναι αναπόφευκτο το τρίτο πακέτο στήριξης. Έξι στους 10 αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του πρακτορείου Bloomberg εκτιμούν πως η Ελλάδα θα χρειαστεί και άλλο πακέτο.

Από την άλλη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αν. Παπαϊωάννου, στο προσκήνιο επανέρχεται η πώληση των θυγατρικών των Ελληνικών Τραπεζών στα Βαλκάνια. 

Ερχόμενοι στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο, υποχωρώντας μέχρι τις 1155,93 μονάδες (-2,89^%). Στις 17.00 βρέθηκε στις 1160,01 (-2,54%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών έκλεισε στις 1158,24 μονάδες με απώλειες 2,69%.

Ο τζίρος, ο υψηλότερος των τελευταίων έξι συνεδριάσεων, πέρασε εκ νέου υψηλότερα των 100 εκατ. ευρώ και διαμορφώθηκε στα 106,9 εκατ. από τα οποία τα 17,2 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ, ΜΠΕΛΑ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΦΦΓΚΡΠ). Έξι τίτλοι (ΕΤΕ, ΟΤΕ, ΑΛΦΑ, ΠΕΙΡ, ΕΥΡΩΒ, ΟΠΑΠ) "απασχόλησαν το 75% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Από τις μετοχές του FTSE25, μόνο οι ΟΛΠ, Τέρνα Ενεργειακή και Intralot ήλθαν σε επαφή με το "πράσινο". Όλοι οι άλλοι Δεικτοβαρείς τίτλοι κινήθηκαν μόνιμα με αρνητικό πρόσημο.

Στο υψηλό ημέρας (αμετάβλητος) έκλεισε ο τίτλος του ΟΠΑΠ και στο χαμηλό ημέρας οι Πειραιώς, ΕΧΑΕ και Motor Oil.

Η εικόνα στις ξένες αγορές

Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας οι Ασιατικοί δείκτες (ο Nikkei με απώλειες μεγαλύτερες του 1%), μαζεύουν τις αρχικές απώλειες οι μεγάλες Ευρωπαϊκές Αγορές, με τον CAC 40 να "φλερτάρει" με το θετικό πρόσημο, ενώ με διαθέσεις ανοδικής αντίδρασης ξεκίνησε η συνεδρίαση στην Wall Street, βοηθούμενη από τα αποτελέσματα της Google.

Ξεκινώντας από την Ευρώπη, η Κεντρική Τράπεζα της Πορτογαλίας επιχείρησε σήμερα να καθησυχάσει τους φόβους των επενδυτών σχετικά με την Banco Espirito Santo SA, λέγοντας ότι διαθέτει επαρκές κεφαλαιακό "μαξιλάρι" για να προστατευθεί από τα προβλήματα της μητρικής της, ακόμη και στο πιο δυσμενές σενάριο.

Η οικονομία της Ευρωζώνης ανακάμπτει, αλλά οι Αγορές "ενδεχομένως να είναι υπερβολικά αισιόδοξες" δήλωσε η γενική γραμματέας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κρ. Λαγκάρντ επισημαίνοντας το υψηλό χρέος και τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας στη Γηραιά Ήπειρο που θα μπορούσαν να επηρεάσουν πτωτικά τις επενδύσεις και τις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Μεταφερόμενοι στις ΗΠΑ, πτώση σημείωσε τον Ιούλιο η καταναλωτική εμπιστοσύνη, υποχωρώντας σε χαμηλό τεσσάρων μηνών. Ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν διολίσθησε τον Ιούλιο στις 81,3 μονάδες, από 82,5 τον Ιούνιο. Οι αναλυτές του Marketwatch προέβλεπαν ότι η μέτρηση του Ιουλίου θα διαμορφωθεί στις 83 μονάδες.

Τι σχολιάζουν αναλυτές της αγοράς

Η αύξηση της γεωπολιτικής αβεβαιότητας με τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στη Ρωσία αποτέλεσαν μια καλή αφορμή για την υποχώρηση των μετοχών, καθώς οι αποτιμήσεις των εταιρειών τους τελευταίους μήνες είχαν αναρριχηθεί σε υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με την άποψη του Στρατή Πολυχρονέα.

Η απουσία θετικών ειδήσεων στο εσωτερικό, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα (θα συνεχισθούν το Σεπτέμβριο), καίτοι έγιναν μέσα σε καλό κλίμα, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, μη επιτρέποντας στο Χ.Α. να διαφοροποιηθεί αρνητικά ως προς την υποχώρηση των ξένων δεικτών.

Ακόμα και αυτές οι δηλώσεις αξιωματούχων του ΤΧΣ ότι οι Τράπεζες δεν θα χρειασθούν να προχωρήσουν σε νέες αυξήσεις μ/κ ενόψει των "stress tests" των Ευρωπαϊκών Τραπεζών δε μπόρεσαν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για τα εγχώρια Τραπεζικά Ιδρύματα στην τρέχουσα φάση.

Με το Ελληνικό Χρηματιστήριο να κινείται εκ νέου καθοδικά, σημεία αναφοράς για τη συνέχεια θα αποτελέσουν οι στηρίξεις στις 1,135 μονάδες για τον Γενικό Δείκτη και οι 365 μονάδες για το FTSE Large Cap.

Όσον αφορά την εικόνα των εγχώριων χρεογράφων μπορούν να παρατηρηθούν τα ακόλουθα:

α) τα Κρατικά χρεόγραφα μετά την πτώση που κατέγραψαν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, η οποία παραδόξως συνέπεσε με την νέα έκδοση του 3ετούς ομολόγου, παρουσίασαν σταθεροποιητικές τάσεις την εβδομάδα που διανύαμε (το spread κινήθηκε μέχρι και την αντίσταση των 500 μονάδων, με την επόμενη αντίσταση να οριοθετείται στις 537 μονάδες),
β) τα εταιρικά χρεόγραφα, ενώ την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αποτέλεσαν σταθεροποιητικό πόλο τη δεύτερη κατέγραψαν μικρή υποχώρηση και
γ) στη δημοπρασία των ΕΓΕΔ το μεσοσταθμικό επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 1,75% από 1,80% στη δημοπρασία του Ιουνίου.

Εν κατακλείδι, η ενίσχυση των αποδόσεων των εγχώριων ομολόγων σε συνδυασμό με την σημαντική επιβράδυνση των προσφερόμενων αποδόσεων στα ΕΓΕΔ καταδεικνύει τις προθέσεις των ξένων επενδυτών.

Παράλληλα, η απόδοση των 10ετών Γερμανικών Κρατικών χρεογράφων στο 1,15%, απόδοση η οποία αποτελεί νέο ιστορικό χαμηλό, υποδηλώνει την στροφή των επενδυτών σε χρεόγραφα χαμηλού ρίσκου, μακριά από την

Περιφέρεια, τη στιγμή όμως που η απόδοση των 10ετών Αμερικανικών Κρατικών χρεογράφων βρίσκεται στο 2,60% (!)

Το 10ετές CDS των Γερμανικών βρίσκεται στις 43 μονάδες, όταν το 10ετές CDS των Αμερικάνικων είναι στις 37 μονάδες, επισημαίνει ο αναλυτής της Solidus Sec.

"Τέσσερις ανοδικές συνεδριάσεις είχε η τρέχουσα εβδομάδα για το Ελληνικό Χρηματιστήριο χωρίς όμως να προσθέσουν μία νέα δυναμική στη πορεία του Γενικού Δείκτη", αναφέρει ο Βαγγέλης Σιούτης.

Ο τζίρος όλη την εβδομάδα ήταν χαμηλός και η άνοδος οφειλόταν περισσότερο στην μείωση των πωλήσεων παρά στην δυναμική επανεμφάνιση των αγοραστών. Ήταν μια προσπάθεια σταθεροποίησης στα τρέχοντα επίπεδα με τα εκκρεμή ζητήματα των κεφαλαιακών αναγκών των Τραπεζών, το θέμα του χρέους, το θέμα των warrants και της πολιτικής αβεβαιότητας να παραμένουν και να προβληματίζουν τους επενδυτές.

Η κρίση στην Ουκρανία και το Ισραήλ έφεραν αναταραχές στις διεθνείς Αγορές και επηρέασαν το Ελληνικό Χρηματιστήριο στη συνεδρίαση της Παρασκευής χωρίς να απειληθούν τα χαμηλά της περασμένης εβδομάδας.
Όσο κρατούν αυτά τα χαμηλά (1150 με 1140 μονάδες) ο Γενικός Δείκτης θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί σε ένα εύρος διακύμανσης 1140 με 1250 μονάδες αλλά η διάσπαση ενός από τα δύο αυτά άκρα θα έδινε το έναυσμα για εντονότερη κίνηση προς την κατεύθυνση της διάσπασης.

Σε περίπτωση διάσπασης των χαμηλών η επόμενη "αναμέτρηση" αγοραστών-πωλητών θα δοθεί στη περιοχή των 1060 μονάδων, κρίσιμη περιοχή για την μελλοντική πορεία του Γενικού Δείκτη. Όσο αφορά τον Τραπεζικό δείκτη, η αδυναμία του να κινηθεί πάνω από τις 164 μονάδες εντείνει την επιφυλακτικότητα των επενδυτών και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πτωτική κίνηση προς τις 144 μονάδες. Για μερικές από τις υπόλοιπες μετοχές του FTSE Large Cap έχουν κρατηθεί σημαντικά επίπεδα στήριξης όπως ο ΚΜΟ 200 ημερών και θα μπορούσαν να δώσουν την απαιτούμενη στήριξη στο Γενικό Δείκτη.

"Την επόμενη εβδομάδα έχουμε την συνέχιση ανακοινώσεων αποτελεσμάτων στις Η.Π.Α., ενώ έχουμε και για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια νέα εισαγωγή στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, την εταιρεία ΕΛΤΕΧ - Άνεμος την ερχόμενη Τρίτη" επισημαίνει ο υπεύθυνος συναλλαγών της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ.

Οι γεωπολιτικές ανησυχίες επισκίασαν κάθε άλλο εγχώριο γεγονός επαναφέροντας το κλίμα επιφυλακτικότητας στην Αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, σύμφωνα με την άποψη του Μάνου Χατζηδάκη.

Η Αγορά έδειξε περισσότερο πρόθυμη να ακολουθήσει την πτωτική τάση των ξένων Αγορών, αναζητώντας τις αφορμές σταθεροποίησης στον διεθνή παράγοντα, μιας και η εσωτερική ειδησεογραφία δεν παρουσίασε κάποια αξιοσημείωτη εξέλιξη.

Η υπόθεση της Forthnet, αν και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ως προς την κατάληξη της, δεν ήταν αρκετή στο να δώσει περισσότερα κίνητρα ανόδου ενώ ο καθορισμός των κριτηρίων για το "τεστ αντοχής" των Τραπεζών δεν προσέθεσε κάτι νέο στα ήδη γνωστά, πέραν της ημερομηνίας διεξαγωγής του, που τοποθετείται στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Τεχνικά ο Γενικός Δείκτης δεν ξεπέρασε πειστικά το όριο των 1.190 μονάδων που συνιστούσε το άμεσο πεδίο αντίστασης μετά την ανοδική αντίδραση από τις 1140 μονάδες. Αν και η Αγορά έδειξε κάποια δύναμη με πέντε συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, δεν είχε την απαραίτητη δυναμική από τους τζίρους ώστε να υπερβεί την ζώνη που κινούνται οι βασικοί κινητοί μέσοι, ώστε να επανενεργοποιήσει κάποιο ισχυρό ανοδικό σενάριο.

Είναι ενδεικτικό ότι σε μία μόνο συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης εξάντλησε όλο σχεδόν το "κέρδος" των πέντε ανοδικών συνεδριάσεων που είχαν προηγηθεί, διαχέοντας την πτώση σε όλο το εύρος του ταμπλώ, κλείνοντας πολύ κοντά στο χαμηλό της εβδομαδιαίας διακύμανσης (1.154).

Έτσι η βασική βραχυπρόθεσμη κατεύθυνση παραμένει πτωτική, με πιθανό πέρας την ζώνη τιμών κοντά στις 1.080 – 1.100 μονάδες. Σε αυτά τα επίπεδα εκτιμάται ότι η αρχική αντίδραση θα έχει ικανοποιητική έκταση και οι τιμές θα έχουν ανοδικό περιθώριο τουλάχιστον τα πρόσφατα υψηλά της εβδομάδας που πέρασε.

"Το ημερολόγιο προγραμματισμένων γεγονότων είναι πολύ περιορισμένο την προσεχή εβδομάδα. Στις 24 Ιουλίου ξεκινούν την διαπραγμάτευση τους οι νέες μετοχές από την αύξηση κεφαλαίου της Lamda Development, ενώ στις 22 ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της "Άνεμος", της πρώτης δημόσιας εγγραφής μετά το 2009 στο Χ.Α. Στο εξωτερικό συνεχίζονται οι δημοσιεύσεις των αποτελεσμάτων δευτέρου τριμήνου με κυριότερες τις: Hasbro, Halliburton (21/7) Apple, McDonald's, Microsoft, Coca-Cola, Verizon (22/7) AT&T, Daimler, Facebook, GlaxoSmith, PepsiCo (23/7) Amazon, Bristol-Myers Squibb, Ford Motor (24/7) και Danone, Xerox (25/7)" αναφέρει ο υπεύθυνος του τμήματος τεχνικής ανάλυσης της Beta Sec.

ΧΠΑ

Έντονα πτωτική η συνεδρίαση και στην Αγορά Παραγώγων, όπου σημειώθηκε η λήξη των συμβολαίων Ιουλίου, ενώ έκλεισε και η θέση 1.000 δικαιωμάτων πώλησης για την Εθνική, λήξεως Ιουλίου, με τιμή εξάσκησης τα 2,60 ευρώ.
Σημαντικά μειωμένες οι συναλλαγές στο συμβόλαιο του δείκτη, ενώ αυξήθηκαν οι όγκοι στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (24.852 συμβόλαια).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 15.208, 4.553 για τον Ιούλιο, 10.023 για τον Αύγουστο, 632 για τον Σεπτέμβριο και 0 για τον Δεκέμβριο - τιμή εκκαθάρισης για τον δεύτερο μήνα, 374,25) κινήθηκε μεταξύ 370,75 και 380,5 μονάδων, κλείνοντας πολύ κοντά στην θεωρητική του τιμή.

Δεν υπήρξε αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων, ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε ΟΤΕ (1.201), ΔΕΗ (311), Alpha Bank (10.927), Εθνική (5.460), Πειραιώς (2.391), MIG (688), Eurobank (1.647), ΟΠΑΠ (486), ΓΕΚ (217), Ελ. Πετρέλαια (277), Ελλάκτωρα (150), Μυτιληναίο (331), ΕΧΑΕ (331), ΕΥΔΑΠ (150), Eurobank Properties *201), Viohalco (246).

Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του δείκτη FTSE/ASE οριακά υψηλότερα, στο 39%, με βελτιωμένη συναλλακτική δραστηριότητα, στα 1507 δικαιώματα (282 calls και 1225 puts).

Σύμφωνα με το Χ.Α., δεν αναφέρθηκαν "ανοιχτές" πωλήσεις. Επίσης δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης "ανοιχτών" πωλήσεων.

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (76.930.120 τεμ.), Εθνική (3.751.104 τεμ.), Πειραιώς (20.800.282 τεμ.), Eurobank (14.671.311 τεμ.).

 

Τα στατιστικά της εβδομάδας

Οι 10 μετοχές με την μεγαλύτερη εβδομαδιαία άνοδο είναι οι: Περσεύς (103%), Μύλοι Λούλη (31,4%), Ναυτεμπορική (23%), Δρομέας (21,3%), Sato (20%), Εβροφάρμα (19%), Προοδευτική (17,92%), Lavipharm (17,24%), Σελόντα (15,70%), Ιντεάλ (14,29%).

Οι 10 μετοχές με την μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση είναι οι: Compucon (35,8%), Mπουτάρης (32,91%), Ιλυδα (26,98%), Μαθιός Πυρίμαχα (26,8%), Altec (22,2%), Dionic (21,69%), Tρία Άλφα (19,9%), Χαιδεμένος (18,8%), ΝΕΛ (16,6%), Βιοκαρπέτ (15,29%).

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v