Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio / Video

Τ. Γκιάτης: Με γρήγορα βήματα η ιδιωτικοποίηση της Alpha Bank

Τ. Γκιάτης: Με γρήγορα βήματα η ιδιωτικοποίηση της Alpha Bank

Η επιτυχής ολοκλήρωση των stress test ανοίγει το δρόμο για την ταχεία ιδιωτικοποίηση, υποστηρίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της τράπεζας. Σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα και συνέχεια στη διοίκηση.

«Πρόγραμμα made in Greece μετά το Μνημόνιο»

«Πρόγραμμα made in Greece μετά το Μνημόνιο»

Η Ελλάδα πρέπει να εκπονήσει το δικό της σχέδιο μεταρρυθμίσεων τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Euro2day.gr. Ποιο είναι το σχέδιο για το μισθολόγιο του Δημοσίου. Κομβική η ολοκλήρωση της τρέχουσας διαπραγμάτευσης με τρόικα. Τάσσεται υπέρ προληπτικής γραμμής.

Κυριάκου (KPMG): Καθολικό πόθεν έσχες η λύση για τη φοροδιαφυγή

Κυριάκου (KPMG): Καθολικό πόθεν έσχες η λύση για τη φοροδιαφυγή

Πάσχουμε σε όλα όσα ζητά ένας επενδυτής υποστηρίζει ο επικεφαλής της KPMG. Ζητά ισορροπημένη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια και λουκέτο σε εταιρείες που δεν αποδίδουν στην κοινωνία. Οι τράπεζες πρέπει να βάλουν «μνημόνια» στις επιχειρήσεις.

De Vijlder: Η ανάπτυξη παραμένει η πραγματική πρόκληση για την Ελλάδα

De Vijlder: Η ανάπτυξη παραμένει η πραγματική πρόκληση για την Ελλάδα

Οι προκλήσεις της οικονομίας και ο ρόλος της πολιτικής αβεβαιότητας. Οι αποφάσεις της ΕΚΤ και τι περιμένουν οι αγορές. Οι φόβοι για αποπληθωρισμό και πώς Fed και ΕΚΤ θέτουν τους όρους τους. Συνέντευξη με τον W. De Vijlder, Chief Economist της BNP.

 Δραγασάκης: Η κινδυνολογία απειλεί την οικονομία

Δραγασάκης: Η κινδυνολογία απειλεί την οικονομία

Υπάρχουν θεσμικά όργανα για όσους κινδυνολογούν με τις καταθέσεις, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται νέο μοντέλο και εξωστρέφεια με προστιθέμενη αξία. Oι σχέσεις με τον ιδιωτικό τομέα και το μέτωπο με όσους δρουν με… «φουσκωτούς». Τι λέει για φόρους, κόκκινα δάνεια, χρέος και περιουσιολόγιο.

Ανδρεάδης: Οι επόμενοι στόχοι για τον ελληνικό τουρισμό

«Κλειδί» για τη συνέχιση των ρεκόρ η επίσπευση των επενδύσεων, δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ . Ο κλάδος θα εξασφαλίσει αύξηση ΑΕΠ 1% για το 2014. Η Πολιτεία να κινητοποιήσει τους μηχανισμούς κατά της αισχροκέρδειας. Γιατί βλέπει αναδιαρθρώσεις.

TAGS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Νέα δυναμική για το ελληνικό χρηματιστήριο»

Τη νέα εικόνα του ΧΑ περιγράφουν σε διπλή συνέντευξή τους οι Κ. Μποτόπουλος και Σ. Λαζαρίδης. Η εισαγωγή εταιρειών, τα φορολογικά κίνητρα και το αίτημα για δημιουργία Αγοράς Ενέργειας. Κατατίθεται νέα πρόταση για τους φόρους σε «επιτηδευματίες».

«Η ΝΔ είναι η μόνη που μπορεί να παίξει μπάλα στην Ευρώπη»

Δεν χρειάζεται μνημόνιο για τα αυτονόητα, τονίζει Γ. Κύρτσος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Η οικονομία βελτιώνεται, αλλά αυτό θα γίνει ορατό στην κοινωνία το 2015. Οι τρεις «πληγές» για μικρομεσαίους. Δεν υπάρχει απεριόριστος πολιτικός χρόνος, σημειώνει.

«Έχουμε πολλά όπλα στη διαπραγμάτευση για το χρέος»

Ιστορικό καθήκον η διαπραγμάτευση του χρέους από την Αριστερά, υποστηρίζει ο Ν. Χουντής. Δεν μπορεί να υπάρξει διαφορετικά ανάπτυξη. Το ευρώ δεν μπορεί να σταθεί με τις υφιστάμενες ανισότητες, τονίζει. Μιλά για σχέδιο υπαναχώρησης του Γιούνκερ υπέρ Σουλτς.

Μαθιόπουλος: Πώς θα πάρει «ανάσες» η πραγματική οικονομία

«Χείριστη» η διαχείριση της κρίσης από Ε.Ε., λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι. Αρνείται να συνταχθεί εκ των προτέρων με κάποια παράταξη. Αποπροσανατολιστική η συζήτηση για «κούρεμα». Τι προτείνει για ρευστότητα, ενίσχυση ΜμΕ και μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Πιερρακάκης: «Να δώσουμε ευκαιρίες στα ελληνικά μυαλά»

Startups: Τι φοβούνται, πού ελπίζουν οι νέοι επιχειρηματίες

«Μόνη διέξοδος η επένδυση στη γνώση»

Σάλλας: Εξι προτάσεις για να «τρέξει» η ανάκαμψη

Δασκαλόπουλος: Οι καλύτερες ημέρες δεν έρχονται νομοτελειακά

Προβόπουλος: Αναδιάρθρωση κλάδων με πρωτοβουλία τραπεζών

Το μεγαλύτερο πλοίο στον κόσμο... δεν κινείται!

«Daily Secret» από την Αθήνα, σε 37 πόλεις του κόσμου

Endeavor: Δημιουργεί τη «μαγιά» του νέου επιχειρείν

«Εξάγουμε περισσότερη τεχνολογία παρά ελαιόλαδο»

v