ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα κόκκινα δάνεια και οι νέοι... σερίφηδες στην πόλη

Τα κόκκινα δάνεια και οι νέοι... σερίφηδες στην πόλη

Εδώ και δέκα χρόνια ψάχνουμε όλοι να βρούμε λύση για τα δάνεια. Ωστόσο, κανείς ακόμα δεν έχει την τόλμη να πει τέσσερις κρίσιμες λέξεις. Η διαπραγμάτευση για τη γιγάντια μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων. Γράφει Ειδικός Συνεργάτης.

Πιο φωτεινό από ποτέ το τοπίο για τις ασφαλιστικές

Πιο φωτεινό από ποτέ το τοπίο για τις ασφαλιστικές

Τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει για τον κλάδο στην Ελλάδα, τα οποία αναμένεται να αποδώσουν καρπούς τα επόμενα χρόνια. Γράφει ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Η ελληνική κρίση και το... παράδοξο των νέων συνταξιούχων!

Η ελληνική κρίση και το... παράδοξο των νέων συνταξιούχων!

Το συνταξιοδοτικό μας κατέρρευσε, κι όμως την πενταετία 2013-2018 συνταξιοδοτήθηκαν πάνω από 100.000 άτομα κάτω των 60 ετών! Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η πορεία. Γράφει ο Μανώλης Γραφάκος.

TAGS ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ripple: Πώς μια εταιρεία έβαλε στόχο… 155 τρισ. συναλλαγών

Ripple: Πώς μια εταιρεία έβαλε στόχο… 155 τρισ. συναλλαγών

Ποιο χαρακτηριστικό διαφοροποιεί την Ripple από τις υπόλοιπες εταιρίες blockchain και πληρωμών. Η «γέφυρα» του XRP και τα διασυνοριακά εμβάσματα αξίας 155 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Τι υποστηρίζουν οι... κακές γλώσσες. Γράφει ο Β. Παζόπουλος.

Πώς θα δημιουργηθούν καλές δουλειές για τη νεολαία

Πώς θα δημιουργηθούν καλές δουλειές για τη νεολαία

Η πλειονότητα των νέων πιστεύει ότι είτε χωρίς δουλειά, είτε με αποδοχές-ψίχουλα, η ζωή τους στην Ελλάδα δεν έχει μέλλον. Μακρινό όνειρο η δημιουργία οικογένειας. Τι μπορεί να γίνει. Γράφει ο Αλ. Μωραϊτάκης.

Γιατί Κίνα και Ρωσία στηρίζουν το Μαδούρο

Το πλέγμα των οικονομικών σχέσεων με βασικό άξονα το πετρέλαιο και τις προμήθειες οπλικών συστημάτων. Οι συμβουλές της Μόσχας προς το Καράκας και η άρνηση του καθεστώτος Μαδούρο. Γράφει ο Τ. Μίχας.

Ο πελατειακός καπιταλισμός και το ελληνικό μοντέλο

Μοναδικό μέλημα των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών η διαιώνιση ενός προσοδοθηρικού γι' αυτούς συστήματος. Τα στοιχεία που αποκαλύπτουν το μέγεθος του προβλήματος της χώρας.

ΕΒΖ: Πόσο... «φέσι» αντέχουν οι φορολογούμενοι;

Γιατί αναμένονται νέες καθυστερήσεις στην υπόθεση εξυγίανσης της εισηγμένης εταιρίας. Η αναμονή για τη DG Comp, οι μετατάξεις του προσωπικού και ποιο είναι το βασικό ερώτημα που δεν τέθηκε.

Startups, από την ιδέα στην παγκόσμια αγορά

Οι συμβουλές για όσους φιλοδοξούν να ασχοληθούν με τις Startups από έναν αυτοδημιούργητο επιχειρηματία. Η τεχνική για τις πωλήσεις και η πραγματική καινοτομία. Ποιος είναι ο βασικότερος πόρος σε έλλειψη. Γράφει ο Β. Παζόπουλος.

Πώς θα πείσουμε το χρήμα να έρθει στην Ελλάδα

Στον αιώνα όπου κυριαρχούν γνώση, τεχνητή νοημοσύνη και δια βίου μάθηση, η επιχειρηματικότητα αποτελεί, από πολλές πλευρές, μοναδικό αποτελεσματικό όπλο κατά της ανεργίας. Τι λείπει από τη χώρα. Γράφει ο Αθ. Χ. Παπανδρόπουλος.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Πιο κόκκινοι δεν γίνεται, μέρος 2ο

Ο Τσουκάτος και η συνταγή... κάν' το όπως οι Λακεδαιμόνιοι!

Ο γρίφος των 100 χρόνων και το ελληνικό σταυροδρόμι

Τα PEPP και γιατί είναι «καλά νέα» για το μέλλον των συντάξεων

Το παιχνίδι της JP Morgan με το νέο κρυπτονόμισμα

Το crowdfunding ενώνει ΗΠΑ και Λατινική Αμερική

Ας ψηφίσουμε επιτέλους τους ικανότερους!

Keynes εναντίον Hayek στην... Κίνα

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ: Πιο κόκκινοι δεν γίνεται…

Η λάθος συνταγή της «εισαγόμενης ανάπτυξης»

v