ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Εξετάζουμε αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο»

«Εξετάζουμε αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο»

Αλλαγές στο καθεστώς των δημοσίων προτάσεων για την προστασία των μικρομετόχων και κίνητρα για συγχωνεύσεις ΑΧΕ προαναγγέλλει ο πρόεδρος της ΕΚ κ. Κ. Μποτόπουλος μιλώντας στο euro2day.gr. Τι λέει για εταιρική διακυβέρνηση.

Πετρόπουλος: Τομές που θα αποδώσουν το 2012

Πετρόπουλος: Τομές που θα αποδώσουν το 2012

Με στόχο οι ζημιογόνες δραστηριότητες να μετατραπούν σε κερδοφόρες από το 2012, η εισηγμένη εταιρεία δρομολογεί μια σειρά από κινήσεις. Αναπόφευκτα στην αγορά τα deals της κρίσης, υποστηρίζει ο πρόεδρος της εταιρίας.

Revoil: Εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της κρίσης!

Revoil: Εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της κρίσης!

Μέσα από τη διεύρυνση μεριδίου αγοράς που πλέον υπερβαίνει το 9% αλλά και μέσω της αποδοτικής δραστηριοποίησης στη ναυτιλία, η Revoil απαντά στην κρίση και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Φωτοβολταϊκά: Κέρδη χωρίς φόρο από τις στέγες

Φωτοβολταϊκά: Κέρδη χωρίς φόρο από τις στέγες

Εγγυημένα, υψηλά και αφορολόγητα εισοδήματα "υπόσχονται" τα φωτοβολταϊκά συστήματα που εγκαθίστανται στις στέγες. Το κόστος για το νοικοκυριό και οι παγίδες. Πότε αρχίζει να... γράφει το ρολόι. Συνέντευξη του Μ. Πρίντζου.

Τα νέα σχέδια του ομίλου Καράτζη

Τα νέα σχέδια του ομίλου Καράτζη

Τι προγραμματίζει ο κρητικός όμιλος, το 96% των πωλήσεων του οποίου κατευθύνεται στο εξωτερικό. Οι νέοι γεωγραφικοί στόχοι και η επέκταση στην ενέργεια. Συνέντευξη με τον CEO της εισηγμένης εταιρίας κ. Αντώνιο Καράτζη.

Συμβουλές για μικρομεσαίους επενδυτές

Χρήσιμες κατευθύνσεις για το πώς οι επενδυτές θα πρέπει να χειριστούν τις αποταμιεύσεις τους σε περιβάλλον κρίσης. Επίκαιρος πάντοτε ο ρόλος των Αμοιβαίων. Συνέντευξη του CEO της Alpha Trust ΑΕΔΑΚ κ. Σήφη Παπαδογιάννη.

Κύπρος: Πάρτε τώρα μέτρα για την ανάπτυξη!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών Βιομηχάνων Φ. Ζαχαριάδης μιλά στο Euro2day για τους κινδύνους της κυπριακής οικονομίας από το πρόβλημα της Ελλάδας αλλά και για τα μέτρα που αναμένει για τράπεζες και επιτόκια.

Ε. Σελίμου: Κρίσιμος ο ρόλος των call centers

Στην εποχή του Διαδικτύου, τα τηλεφωνικά κέντρα εξακολουθούν να έχουν ρόλο στην επικοινωνία μεταξύ πελατών και τραπεζών, υποστηρίζει η κ. Ευγενία Σελίμου, διευθύντρια υπηρεσιών contact center της Marfin Egnatia Bank.

Λώλας: Σε κίνδυνο 700 θέσεις εργασίας λόγω ΦΠΑ

Καταστροφική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΕΒΑ, Β. Λώλας, την απόφαση για μετάταξη των μη αλκοολούχων ποτών σε ΦΠΑ 23%. Βλέπει κίνδυνο λουκέτων και απολύσεις στον κλάδο. Ζητά στήριξη της ελληνικής παραγωγής.

"Ο ΔΕΣΦΑ μπορεί να χρηματοδοτήσει αγωγούς"

Ο ΔΕΣΦΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων, δηλώνει ο CEO δρ Γ. Παπαρσένος στο euro2day.gr. Υπέρ μικτού σχήματος στην υπόγεια αποθήκη Καβάλας. Τι λέει για τις χρεώσεις.

"Συνταγή καταστροφής στην ενέργεια"

Δημόσιοι υπάλληλοι… πενταετούς θητείας

"Είναι αυτοκτονία η έξοδος από το ευρώ"

Θ. Πανταλάκης: Το σχέδιο για τη «νέα» ΑΤΕ

Η δίνη του χρέους πνίγει την Ελλάδα

Ασφάλειες: Μόνο οι ισχυροί θα μείνουν

Αγορά πετρελαίου: Πτώση άνω του 15% φέτος!

"Πολλοί υπουργοί δεν πιστεύουν στα μέτρα"

Μίχαλος: Σε λάθος πορεία η χώρα

Ν. Μπέης: Αντεπίθεση στην Κύπρο!

v