Ανακάμπτει η Wall (update)

Ανακάμπτει η Wall Street, μετά τις αρχικές απώλειες που σημείωνε, ενώ οι επενδυτές εστιάζουν την προσοχή τους στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων. Βαρίδι για το Dow Jones η Coca Cola. Με απώλειες Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Ανακάμπτει μερικώς η Wall Street, μετά τις αρχικές απώλειες που σημείωνε, ενώ οι επενδυτές εστιάζουν την προσοχή τους στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων. Βαρίδι για το Dow Jones η Coca Cola.

Είμαστε σε κατάσταση αναμονής τονίζουν αναλυτές της αγοράς, επισημαίνοντας ότι όλοι περιμένουν την άνοδο αλλά κανείς δεν κάνει το πρώτο βήμα.

Εξάλλου, μερίδα εξ αυτών υποστηρίζει ότι η αγορά των ΗΠΑ βρίσκεται σε μια φάση αρνητικής μετάβασης

Στα εταιρικά νέα σε αρνητικό έδαφος κινείται η μετοχή της Coca Cola. Η εταιρία αν και κατέγραψε κέρδη α΄ τριμήνου υψηλότερα των εκτιμήσεων υποχωρεί αφού οι πωλήσεις της υστέρησαν έναντι των εκτιμήσεων.

Αντίθετα η μετοχή της Bank of America καταγράφει κέρδη αφού η τράπεζα σημείωσε αύξηση στα κέρδη της τάξεως του 75%.

Στο μεταξύ πτωτικά κινείται η μετοχή της Hasbro που ανακοίνωσε χαμηλότερα του αναμενόμενου μεγέθη τριμήνου.

Στις 10.085 μονάδες κινείται ο δείκτης Dow Jones, με απώλειες 0,02%, ενώ κέρδη 0,41% σημειώνει ο Nasdaq, στις 1.915 μονάδες. Κέρδη 0,33%% για τον S&P, που κυμαίνεται στα επίπεδα των 1.146 μονάδων.

Εν τω μεταξύ απώλειες 1,32% κατέγραψε ο FTSE 100, στις 4.827 μονάδες, ενώ πτώση 2,55% σημείωσε ο Dax, στις 4.202 μονάδες. Πτώση 2,05% για τον Cac στις 3.949 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v